Страшна фобия мъчи Здравко от “Ритон”

Здравко Желязков е обиколил половината свят през последните 40 години, през които е на сцената със своята житейска и музикална половинка Катя, но още го мъчи страх от летене със самолет.

За последно на легендариния дует “Ритон” им се наложило да летят за американското си турне в началото на 2014 г. И докато Катя приела съвсем спокойно няколкочасовия престой във въздуха, половинката й не мигнал дори за минута нито на отиване, нито на връщане.

“Изминали сме стотици хиляди километри, но Здравко така и не успя да победи фобията си от самолети. Става нервен, абе, страшно е…”, била чута да споделя Катя пред колежки наскоро.

Заради страха на Здравко да лети, легендарият дует е отказал самолетните билети, предоставени от организаторите на турнето им в Германия в края на януари. “Ритон” ще навърти над 1300 километра, обиколяйки три града – Франкфурт, Мюнхен и Нюрнберг, със семейния автомобил. “Така хем ще пеем пред сънародниците ни, хем ще си направим и екскурзия, че Катя като я знам как обича да обикаля бутиците в чужбина, няма начин да не се върнем с няколко куфара с нови тоалети”, коментирал Здравко.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *