Любовен хороскоп за 26 декември 2016 – 1 януари 2017

Предстои една интересна седмица, в която любовта за много представители на зодиака ще се „разбуди“. Въпреки че Меркурий е ретрограден по отношения на романтиката, ще съумеем да запазим хармонията с любимия човек. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
За родените под знака на зодия Овен предстои неочакван обрат в любовта. Юпитер сега се намира във вашия 7-и дом на взаимоотношенията, и това ще повиши потенциала ви за истинска любов и отдаденост.
Но точно тук се намесва Уран, който ще направи тази внезапна промяна. Любовните взаимоотношения ще бъдат динамични. Това може да доведе до известно напрежение във връзката или да има положително развитие за вас.
Телец
За Телците предстоят вълнуващи дни в офиса. Някой от обкръжението ви може да покаже симпатиите си към вас. Възможно е той или тя да не възбуди интереса ви, но със сигурност ще се чувствате поласкани.
Въпреки това, сега ще имате желание да се забавлявате сексуално без сериозен ангажимент и е възможно да започнете с друга личност такива взаимоотношения. Ако се намирате във връзка, знайте, че ви очакват прекрасни мигове с половинката.

Близнаци
Ако през последните дни с половинката сте имали разногласия по отношения на финансите, изглежда предстои щастлива развръзка. След четвъртък ще имате повече късмет в тази посока. Тези от вас, които нямат партньор до себе си, могат да очакват романтичен обрат от личност, за която и не са си представяли, че може да им обърне внимание. Има шанс това да се окаже и ваш приятел.
Рак
Развитието на любовния ви живот ще е възможно благодарение на новолунието, което ще попадне във вашия седми дом на взаимоотношенията в четвъртък. Ако сте обвързани ще имате възможност да се преоткриете с половинката си.
Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Тази седмица ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.
Лъв

Обрати в любовта ще има и за Лъвовете и ще са положителни. С любимия човек ще преоткриете връзката си и това ще стане на вълнуващо за вас пътуване. Ако не сте от пътуващите, със сигурност ще намерите начин да разнообразите времето прекарано заедно. Нови хоризонти предстоят за вас и това ще ви донесе положителни емоции.
Дева
Въпреки че Меркурий е ретрограден в сектора на любовта, това не означава, че предстои лош период за взаимоотношенията ви. В действителност звездната карта показва, че няколко други планети ще спомогнат за постигането на напредък в любовта.
Ако търсите нова половинка, обърнете внимание на събитията около вас, защото новолунието ще окаже влияние на вашия 5-ти дом на романтиката. Може би ви очаква нещо вълшебно.
Везни

Положителни любовни изненади предстоят за обвързаните Везни. Планетата на изобилието Юпитер, в момента се движи през вашия знак и ви подкрепя. В понеделник Юпитер ще се противопостави на Уран – планетата на внезапната промяна, която сега е в 7-и дом на партньорството. В резултат ви очакват много любовни изненади. Готови ли сте за тях?
Скорпион
Марс се движи през вашия сектор на истинската любов и това определено ще се отрази положително на романтиката във вашия живот. Сексуалният ви живот ще бъде вълнуващ. Ще имате възможността да проведете вълнуващ разговор с половинката, както и да осъществите голяма част от плановете, които сте си поставили за предстоящите дни. Очакват ви хубави дни.
Стрелец
Вашият любовен живот ще бъде всичко друго, но не и скучен. В понеделник Юпитер и Уран ще се противопоставят един на друг в 11-и дом на приятелството. Възможно е да получите любовно признание от ваш приятел. Друга възможност е любимият човек да ви е подготвил редица романтични изненади. Ще бъдете развълнувани и във връзката ви ще има хармония.
Козирог
Въпреки че Меркурий е все още ретрограден във вашия знак, тази седмица той ще ви помогне да разрешите проблемите с половинката, които изискват някакъв вид компромис. В четвъртък новолунието ще постави ново начало. Ще бъдете в състояние да споделите на любимия човек това, което искате да промените, за да се чувствате максимално добре.
Водолей
През тази седмица не обръщайте гръб на комуникацията с любимия човек. Въпреки че Меркурий е ретрограден, има вероятност да изясните недоразуменията помежду ви. Разговаряйте, споделете вашите усещания, желания.

Само така ще постигнете хармония и напредък във взаимоотношенията ви.
Риби
Ако сте разочаровани от социалния си живот тези дни, знайте че промяната наближава. След четвъртък новолунието ще окаже влияние на 11-ия дом на приятелствата и ще ви помогне да се срещнете с интересни хора. Ако търсите романтична връзка, напълно възможно е да срещнете нова любов.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *