Той си сложи огромен камък на главата, но причината ще ви изуми!

Пълен шаш! Този китаец направо ще ви изуми с постъпката си.

Ако си мислете, че е трудно да пазите диета или редовно да спортувате, то тази история е точно за вас. Вижте какво прави един китаец, за да отслабне — резултатът ще ви изуми.

54-годишен мъж от Китай предизвика абсолютна сензация в мрежата, заради състоянието, в което се намира. Ян от Китай е популярен в родния си град, тъй като последните четири години се отличава от останалите с необичайно действие – където и да отиде се движи с огромен камък от 40 кг върху главата си.

В интервю, мъжът заявил пред местните медии, че е започнал да практикува тази дейност, когато теглото му се е качило на 115 кг, което е твърде много като тегло за някой, който е висок само 163 сантиметра.

„В началото исках само да опитам и да видя как ще действа това упражнение, защото мисля, че е по-здравословно, отколкото да пия хапчета за отслабване – заяви Ян.И разкрива, че инициативата определено се отразява положително на теглото му.

Човекът бил твърдо решен да промени начина си на живот, така че започнал с носене на камък, който тежи само 15 кг и през първата година е загубил 40 кг. Той първоначално ходел по един и половина километра на ден, а сега минава и повече от три километра с камъка на главата си.

За да отслабне още повече Ян постепенно увеличавал носеното тегло и в момента се разхожда с 40-килограмов камък. Засега не е установил странични ефекти от действията си, но все пак не са малко тези, които смятат, че подобни самоинициативи са опасни за здравето, предава razkritia.com.

Преди няколко месеца ви разказахме за жена, която буквално си прищипва талията, за да бъде слаба, като я пристяга с корсет – менгеме. Китайският селянин обаче рискува още повече, тъй като се разхожда с почти 50-килограмов блок върху главата си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *