НАЙ-НАКРАЯ! Йоана разкри защо скъсаха с Ненчо!

Причината за раздялата на Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева излезе наяве. Преди ден актьорът потвърди вестта за краха на връзката му с очарователната блондинка. Той заяви, че пътищата им са се разделили и всеки вече е поел по своя път.
Имитаторът на Бойко Борисов допълни, че в момента се е посветил изцяло на работата си. До края на годината графикът му е пълен. Ще работи и на празниците. Планирал е почивката си за месец януари, когато ще отдъхне от натовареното ежедневие.
Йоанна Драгнева също потвърди слуховете за раздялата им. Тя заяви, че връзката им е приключила преди три месеца. Но двамата се разбрали да запазят раздялата си в тайна възможно по-дълго време. И двамата се опасявали, че това би повлияло негативно на професионалното им развитие.
Йоанна Драгнева сподели, че въпреки раздялата двамата с Ненчо Балабанов остават много близки и продължават да си помагат. Тя отрече категорично и слуховете, че има връзка с друг мъж. Блондинката сподели, че е сама и в момента няма мъж до нея. Така, че версиите, че за раздялата им е виновен трети човек нямат нищо общо с истината.
Приближени до бившата двойка коментират, че в основата на раздялата им стои жена. Това е бившата съпруга на комика. Тя така и не преглътнала мисълта, че той я зарязал заради много по-младата и по-красива от нея Йоанна Драгнева. От брака с първата си жена Ненчо Балабанов има две деца – Богомил и Моника.
Именно тях използвала бившата му съпруга, за да го раздели с блондинката. Бившата на комика постоянно го обвинявала, че пренебрегва децата им заради връзката си с изпълнителката.
От друга страна Йоанна Драгнева мечтаела двамата с Ненчо да създадат свое семейство. След като се убедила, че това няма да се случи, блондинката прекратила връзката си с него, пише „България днес“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *