Няколко причини да се радваш, че нямаш гадже по празниците

Повечето тийнейджъри, особено момичетата, си мислят, че е кофти да бъдеш без гадже по коледните и новогодишни празници. Това обаче не е така. Има няколко причини, поради които да си сингъл в края на годината е хубаво. Кои са те?
 
Няма нужда да се съобразяваш със семейството му – вместо да се притесняваш дали родителите ти ще бъдат ОК, ако прекараш празниците с гаджето или пък да обикаляш в последния момент да търсиш подаръци на братята и сестрите му, които не знаеха до последно дали ще си бъдат у дома за Коледа, може цял ден да си мързелуваш у дома, да си похапваш вкусна храна и да прекараш време със семейството си.

Може да си мързелуваш с дни – може няколко дни да си останеш у дома, облечен с пижама, да хапваш, каквото ти душа искаш и да гледаш филми по цял ден. Защото нямаш гадже, което да ти се сърди, че не му обръщаш внимание по време на празниците.
 
Не е нужно да обръщаш специално внимание на бельото си – момичетата определено се вълнуват с какво бельо ще бъдат в празничната вечер, когато са заедно с гаджето. И тази година вместо да даваш излишни пари за блестящи сутиени, дантелени оскъдни бикини и т.н., може да ги дадеш за нещо по-полезно или да си ги прибереш в касичката си.
 
Ще похарчиш по-малко пари – не само за подаръци, но и за всички други неща като билети за влак или автобус, храна, картички, опаковъчни хартии и т.н.
 
Няма да си пилееш времето – за да измислиш и намериш най-подходящия подарък за гаджето, трябва да отделиш немалко време и енергия. А ако нямаш гадже, няма да ти се налага да губиш времето си за глупости.
 
Няма нужда да се преструваш, че харесваш подаръка му – няма как всеки път да харесваш това, което ти подарява гаджето, затова понякога ти се налага да се преструваш и да лепваш фалшива усминка на лицето си при вида да ужасно грозна шапка, която никога не би си купила.
 
Може да посрещнеш спокойно НГ с твоите приятели – няма нужда да обсъждате въпроса дали ще сте с твоите или неговите приятели или да правите опити да съберете всички на едно място.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *