МИСТЕРИЯТА СЕ ЗАПЛИТА! Свидетели открили тялото на Милена с шокиращи признания

Братът на кмета на Куртово Конаре Костадин Пиринов първи е открил трупа на 26-годишната Милена Динова, съобщава „24 часа“.  Той и още 3-ма мъже от селото е трябвало да вземат Милена, за да отидат заедно на работа нощна смяна в месопреработвателна фабрика в Ново село. След като обаче Милена не се появила на мястото за срещата, те тръгнали с колата по улица „32“-ра, където живее Милена, за да я пресрещнат. 

„Тя е била още топла, когато брат ми и спътниците му са я намерили на земята“, заяви кметът на Куртово Конаре Иван Пиринов. По думите му брат му и останалите трима мъже са били шокирани след случилото се. Убиецът на Милена все още не е задържан, в селото се говори, че кървавото престъпление е било планирано.  „Някой е знаел, че момичето е било нощна смяна и я е причакал“, коментират комшиите на жертвата. 

Местните са чули от полицаи, че момичето е било прободено в сърцето, но ножът не е бил открит. Криминалисти извършиха тази сутрин втори оглед на местопрестъплението като всички улици, водещи към къщата на Милена, бяха затворени от полиция.  „Такова страшно нещо скоро не беше се случвало. Да беше кражба, но не и смърт“, казват хората в Куртово Конаре. На улицата, където е живеела жертвата, комшиите вече започнаха да си заключват външните врати.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *