HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Вижте само до къде се докара Виктор Николаев, след като го обраха!

Няколко дни следкато нагли апаши разбиха колата на Виктор Николаев и го обраха, водещият на сутрешния блок на Нова телевизия “Здравей, България” бе забелязан да пазарува от голяма мебелна верига на “Околовръстното” в столицата, пише в. Уикенд.

Телевизионерът и съпругата му Людмила Железова паркираха семейния си джип “Мицубиши” точно пред входа на шоурума за мебели и домашно обзавеждане от страх, че отново могат да станат жертви на автоджамбази. 

Предишния автомобил на Николаев – “Тойота Версо” бе открадната от централна улица на пъпа на столицата, на метри от сградата на МВР. Автомобилът, който бе на лизинг, така и не бе намерен, а Николаев бе принуден да си купи нов. 

Този път той си отварял очите на четири, но въпреки това апашите успели да разбият и новото возило. Наглите крадци счупили едно от стъклата, след като направили безуспешен опит да разбият вратата. Алармата не ги е притеснила, тъй като имали устройството за заглушаване. Така проникнали в джипа и изтърбушили касетофона и колоните. 

По думите на Николаев само те стрували около 500 лева, тъй като били скъпа марка. Въпреки че всички щети щели да бъдат покрити от застраховката. 

По време на обиколките в магазина веднага си пролича кой командва у дома. Людмила обясняваше на мъца си къде има новогодишни разпродажби, къде да влязат и какво да изберат. 

След дълга разходка половинката на Виктор го натовари с холна масичка на промоция само за 10 лева, комплект стъклени чаши, тостер и пакет с празнични салфетки. И Виктор, и жена му се бяха дегизирали със слънчеви очила по време на празничния си шопинг.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *