Катето Евро изпусна голямата заплата! Спират новото й предаване малко преди да види ефир

Дебела греда удари Катето Евро в опита си за нови тв изяви. След практическия фалит на ТВ7, където майката на Сашо Кадиев бе водеща в няколко продукции, тя все не може да попадне на подходящо предаване. След няколко неуспешни опита актрисата най-накрая направи шоу за Би Ти Ви, което се чака вече месеци наред. Преди броени дни обаче й сервирали, че то май никога няма да види ефир.

Новото предаване, в което Катето Евро е била ангажирана като водеща, е трябвало да се казва „Игрите на звездите”. Екипът е заснел няколко епизода, които са готови за излъчване. Стартът му е бил заложен за след Нова година. В последния момент обаче новото ръководство на медиата изказало опасения, че шоуто няма потенциал да привлече кой знае каква аудитория, издадaват пред „Уикенд” хора от телевизията. 

В момента и Катето Евро, и всички останали, които са ангажирани около новото шоу, били на тръни дали продукцията им въобще ще стигне до ефир. Шефът на телевизията Павел Станчев бе сменен неочаквано преди две седмици. Това довело до доста сътресения в медиата, включително откъм планове за нова продукция. 

„Игрите на звездите” било на кантар по две причини. Първата – за това предаване се пише много, но то така и не е анонсирано в ефира на телевизията. Ето защо, дори и никога да не тръгне, това не би предизвикало конфузна ситуация и нужда от обяснения защо се обявява шоу, което се сваля от програмата още преди да е тръгнало.

Втората причина е големият бюджет, който се твърди, че бил заложен за предаването. Според слуховете, само на водещата били обещани 5000 лева месечна заплата. Отделно от това са разходите за останалите в екипа, за студиото и за всички останали харчове, които се правят около едно шоу.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *