Съветник от ГЕРБ “спонсорира” с 20 л вино банкета на служителите от озеленяването в Сандански, шефът им Г. Каменаров направи томбола с 32 награди

Служителите към отдел “Озеленяване” в Сандански се събраха на новогодишен банкет в ресторанта на плувния интернат. Началникът им Георги Каменаров беше осигурил томбола, в която бяха раздадени 32 награди.

Председателя на фенклуба на “Вихрен” Николай Ангелов-Точето и колегата му от отдела Валентин Николов, който е с 28 години стаж в паркови градини, казаха вчера доволни пред репортер на вестник “Струма”: “Такъв строг и същевременно добър началник досега не сме имали. Скъсва ни от работа, държи на дисциплината, а същевременно за 10 месеца, откакто ни управлява, е организирал 8 банкета”.

На богатата трапеза с топла скара, салати, мезета и домашна баница присъстваха и новите работници в озеленяването Сергей Траянски, Янко Дончев и Георги Марков, които преминаха успешен курс и станаха част от сплотения колектив.

С 20 литра вино “спонсорира” банкета общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев от Плоски. Част от колегите също донесоха бяло и червено вино, което всички дегустираха, а накрая взеха решение кое е най-пивкото.

На емоционалния банкет служителите се веселиха от сърце на дансинга и си пожелаха здраве и много нови успехи през 2017 г. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *