HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
Топ теми

Цялото село заглеждало красивата Милена, но тя била вярна на годеника си

Милена беше много красиво и интелигентно момиче. Такъв чар се откроява от общата картина. Всички и в Ново село, където живееше преди, и сега, в Куртово Конаре я заглеждаха.

Имаше момчета, които бяха готови на всичко, за да са с нея, но тя беше вярна на Илиян.  Въпреки това, той я ревнуваше дори от себе си. Ядосваше се ако някой от съселяните ни я погледне, ако тя си размени усмивка и съвсем невинна дума с някого. В дискотеката не смееше да гледа на другаде, освен надолу и в Илиян, за да не я обвини той, че сваля други мъже. Явно той беше много влюбен в нея, но не я е заслужавал. Жалко за момичето. Това разказаха пред БЛИЦ ден след трагедията местни момчета от Куртово Конаре, където бе открит окървавения труп на 26-годишната Милена Динова. 

За по-малко от денонощие пловдивските ченгета начело с шефа си Христо Разсолков разкриха, че извергът, умъртвил хубавата Милена, е годеникът й Илиян Рангелов. Причината е патологична ревност, която обаче била напълно необоснована. Младата жена е живяла две години с убиеца си на съпружески начала, наскоро се сгодили, щели да правят сватба. Не е имало любовник, нито дори ухажор, на когото Милена да обръща внимание. Скандалите обаче били постоянен спътник между двамата влюбени.

В пристъпи на ярост Илиян е заплашвал Милена, че ще я убие. Миналата нощ, когато след поредния скандал Милена му казала, че се разделят, той най-сетне изпълнил заканата си. Излязъл след нея, когато тя отивала нощна смяна на работа, наръгал я с един единствен удар в сърцето, върнал се в дома си и си легнал. Драмата се разиграла на 30 метра от дома на двойката. 

Трупът бил открит минути по-късно от колегите на жената, които тръгнали да я търсят, тъй като тя не се появила на уречената среща. След като е бил притиснат с доказателства, Илиян е признал за зверското престъпление. В момента е в ареста, където се очаква да остане за постоянно до стартиране на съдебния процес. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *