HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Запознайте се с най-големите каръци в света

Чувствали ли сте се така, сякаш целият свят е срещу вас? Вижте преживяванията на тези маркототевци, които безброй пъти са били на ръба на смъртта, загубили са дом при урагани и са били нападани от акули.

Тези хора с най-малък късмет са били удряни от гръм два пъти (и дори седем пъти), ухапвани са от змия два пъти, а един човек е бил не на един, не на два, а на три потъващи кораба, включително Титаник, пише Daily Mail.

Фран Селак, наричан „най-големия късметлия сред маркототевците в света“, се измъкнал почти невредим от седем ужасяващи инцидента, докато други хора около него са загинали или са били тежко ранени. След всички тези нещастия Селак спечелил от хърватската лотария.

Ан Ходжис е една от едва двамата души в историята, които са били ударени от метеорит. Той минал през покрива на къщата й и я ранил лошо в бедрото. Ан дори не успяла да запази парче от него.

Рой Съливан бил ударен от гръм седем пъти. Шансът човек да бъде ударен от гръм са 1:3000. А шансът да бъде ударен от гръм седем пъти – 1:22 септилиона.

Костис Мицотакис бил единственият човек в село от 70 души в Испания, които не спечелил дял от 740 млн. евро от лотарията. Шансът един човек да спечели „Ел Гордо“ е 1:10 000.

Ерик Нори е един от най-големите маркототевци. Той бил нападнат от акула, ударен от гръм и ухапан от гърмяща змия. Шансовете за всеки един от тези инциденти са съответно 1:11.5 милиона, 1:3000 и 1:37 500.

Вайлът Джесъп била на кораба „Олимпик“, който потънъл, след това плавала с „Титаник“, а накрая се озовала на „Британик“, който също потънал. „Олимпик“ потънал след сблъсък с военен кораб, „Титаник“ се ударил в айсберг, а „Британик“ потънал в резултат на необяснима експлозия.

Хенри Зегланд избягал от куршум, който се забил в дърво. След три години той отсякъл дървото, куршумът изскочил и го ранил фатално. Първоначално куршумът бил изстрелян от брата на приятелката на Зегланд, след като той решил да я напусне.

Иван Лестър МакГайър бил оператор на курс по скайдайвинг. Той си спомнил да вземе камерата си, но забравил парашута си. Шансът човек да загина при скайдайвинг е 1:143 000.

Мелани Мартинес загубила четири пъти дома си при урагани, а след като направила ремонт за 20 000 долара на петата си къща, загубила и нея. Шансовете човек да пострада от голям ураган в Луизиана са около 4% на година.

Влад Казаку гълтал огън, когато се оригнал и се взривил. Зрителите помислили, че това е част от номера и не му се притекли на помощ. Инцидентите по време на гълтане на огън обикновено водят до изгаряния в най-лошия случай. Експлозията станала, защото от стомаха на Казаку излезли пари.

Цутому Ямагучи бил в Хирошима по време на пускането на ядрената бомба. След като прекарал една нощ в бомбоубежище, той се прибрал у дома в Нагасаки, точно навреме за втората ядрена бомба. Ямагучи оцелял и двата пъти и умира на 93 години.

Някои хора в класацията не са маркототевци сами по себе си, но явно носят лош късмет. Робърт Тод Линкълн, син на американския президент Ейбрахам Линкълн, присъствал в деня на убийството на баща си. След това той бил поканен на събитие, на което президентът Гарфийлд бил убит.

След това бил поканен на Панамериканската изложба от президента МакКинли…, на която той също загубил живота си. Оттогава Робърт Тод Линкълн започнал да отклонява поканите на президентите.profit

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *