HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Актьорът Иван Юруков на масаж в Сапарева баня при популярния Киро Терапията, излекувал и травма на Бен Крос

Актьорът от „Столичани в повече” Иван Юруков, който е родом от Сандански, бе засечен от репортер на вестник „Струма” в курорта Сапарева баня да излиза от кабинета на масажиста Кирил Начов, популярен като Киро Терапията.

Актьорът призна, че често посещава кабинета на популярния масажист след тежки дни на снимачната площадка. След масажа Кирил Начов го изпроводи до автомобила му с пожелание да се прибере по живо, по здраво в столицата. Ив. Юруков пък бе категоричен, че при първа възможност пак ще прескочи до Сапарева баня за релаксиращ масаж.

К. Начов наскоро се върна от Швейцария, където придружи националния отбор на България по ски. Той се грижи за тонуса и добрата кондиция на състезателите.

Кирил Начов не е много словоохотлив за клиентите си, нито за работата си. Сапаревобанци обаче разкриха, че са виждали при Киро Терапията Тончо Токмакчиев и актрисата Силвия Лулчева, която често идвала на спа в Сапарева баня и се отбивала при Кирил Начов за релаксиращ масаж. Английският актьор Бен Крос за пръв път стъпил в кабинета на масажиста преди няколко години след поредна екшън сцена, при която получил травма на врата, и оттогава почти всеки месец идва в Сапарева баня.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *