HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

МЕЧТАН ПОДАРЪК ЗА 45-ИЯ РОЖДЕН ДЕН! Пионерът на състезателния културизъм в Пиринско К. Калайджиев си поръча от Арканзас последен модел АТВ

Пионерът на състезателния културизъм в Пиринско Костадин Калайджиев /сн. 1/ си направи мечтан подарък за своя 45-и рожден ден. Собственикът на транспортна фирма в САЩ поръча по интернет от щата Арканзас последен модел АТВ на CanAm – ХМR 1000 /сн. 2/, което вече е спазарено и натоварено за превоз, но ще пристигане при получателя към 1 март.

Известният банскалия и възпитаник на І випуск, специалност „Педагогика на физическото възпитание“ в ЮЗУ „Н. Рилски“, посрещна личния си празник в Благоевград със съпругата си Таня Димитрова и трите им деца – сина Диян и дъщерите близначки Янна и Оля. Тортата бе умален модел на високопроходимата машина, която четвъртият в тежка категория от държавния шампионат по културизъм в зала „П. Яворов“ /1992 г./ очаква с нетърпение да „обязди“.

„Направи си подарък не за един, а за няколко рождени дни”, коментира с усмивка една от първите победителки в конкурса „Мис Благоевград“ Т. Димитрова, преди да се заеме с разрязването на сладкиша /сн. 3/.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *