HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Юлияна Плевнелиева удари дъното! Ето какво се споразумяха бившата първа дама и президентът!

Тези дни бившата първа дама, която и веднъж не се появи в тази своя роля, бе забелязана в доста необичайна ситуация. Плевнелиева е заменила червеното си ауди, което бе среден клас, с истинска бричка, пише “Уикенд”. Тя джитка без притеснения по софийските улици със старо фиатче, чиято цена към този момент е към 1000-2000 лева.

Освен бричката, Юлияна използваше за дегизировка и огромни слънчеви очила. Въпреки тях, доста хора я разпознаха и се обърнаха след нея. Все пак, повечето не успяха да я разконспирират, защото се е случвало да я виждат само на снимка. За петте години мандат на съпруга си, тя веднъж не се появи до него. Така че не е чудно, че по нищо не прилича на съвсем доскорошна първа дама.

Вместо да придружава Плевнелиев на важни събития, тя се отдаде на бизнес дела и грижите за синовете им. След края на бракоразводното дело, Юлияна ще се изнесе от семейния дом, помещават се в затворен комплекс в столицата. Това може да означава, че децата на президента ще живеят разделени едно от друго и от родителите си. 

Все пак, двамата вероятно ще съумеят да намерят оптималния вариант за наследниците си. Плевнелиев остава в луксозния апартамент, който бе построен от неговата фирма. А новия му офис е в “София Тех парк”. Именно там е и цялата му документация от президентството. За разлика от Юлияна, той смята да се възползва още четири години от благата, които му се полагат по закон – охрана, кола и шофьор.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *