HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Бл. Симов, Ал. Манолев, Е. Терзийски и И. Арнаудова номинирани за кандидат-депутати от ГЕРБ – Сандански

4-ма са номинираните за кандидат-депутати от ПП ГЕРБ на общото събрание в Сандански, което се състоя снощи. Благой Симов е с най-много гласове – 68, след него е Ирен Арнаудова, 67 гласа. Еднакъв брой гласове са получили Александър Манолев и Емил Терзийски. И четиримата номинирани за пръв път влизат в листата за кандидат-депутати. Б. Симов е началник на парк „Пирин”. И. Арнаудова е най-младата номинирана сред кандидатите, тя е част от новото попълнение в ПП ГЕРБ – Сандански и участва в националния форум на герберите – зимната академия, която се проведе в парк-хотел „Пирин”. Ал. Манолев, който е предложен от съветника Георги Георгиев, също участва в листата за народни избраници за първи път. Той е син на дългогодишния кмет на село Кулата, шеф е на Държавната агенция за метрология и технически надзор. 40-годишният Манолев има впечатляващо образование и над 15-годишна професионална кариера в големи компании у нас. Завършил е University College London. Има специализации във Великобритания и Будапеща. В листата на ПП ГЕРБ е още и Емил Терзийски, който е директор на ЗПГ „Климент Тимирязев”. Той е предложен от Сашо Аджев от гражданската квота.

 Общото събрание на ГЕРБ в Сандански бе отложено с един час заради липса на кворум. Регистрацията на делегатите продължи до 18.30 ч. След като измина задължителният по устав един час, общото събрание откри секретарят на партията в курортната община Петър Додушев. Той обяви, че от 485 членове на партията в залата присъстват 83 и събранието е легитимно. Форумът се проведе при закрити врати. Присъстваха първият координатор на герберите Стоян Петров, първият секретар Крум Аргиров, учредителите на партията Сашо Дългошиев, Сашо Аджев, Кирил Орманлиев и други. Единодушна подкрепа за водачи на листата в Благоевградска област са получили Цветан Цветанов и Бойко Борисов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Димитриус Янус

    Интересна е кандидатурата на Ал. Манолев. В ПП Герб – Сандански дали са наясно, че Манолев понастоящем дава обяснения по образувано досъдебно производство за престъпления срещу данъчната и осигурителната система, за избягване плащането или установяването на данъчни задължения в големи размери – престъпление от общ характер.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *