HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ДНЕС Е МНОГО КОВАРЕН ПЕТЪК! Алена разкри къде са капаните, но тези 5 зодии е много важно да знаят, че…

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“.

Овен
Ако сте решили да пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Започнете да планирате целите си за следващата седмица. Липсата на самочувствие, за която не съществува причина, ви пречи да сте тактични.

Телец
В петък и почивните дни, въпреки че Луната е нарастваща и ви дава сили, отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си особено при работа с пари или с финансови документи.

Близнаци
Луната е нарастваща и ви мами да се заемете с начинания, на които успехът не е гарантиран. Изпълва ви разочарование, което ще отшуми, ако не се срещате с много хора. Избягвайте конфликтите с колегите.

Рак
В петък и почивните дни деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Фактът, че Луната е нарастваща, ви дарява сили и самочувствие. На работното си място се справяте отлично. Работата ви спори и трудностите са преодолими.

Лъв
Направете си план за развитие на вашите нови идеи. Не споделяйте плановете си, за да не си създадете проблеми на работното място. Предстои ви успешен в делови план ден. Възможни са и финансови постъпления.

Дева
Заемете се с всекидневните си задължения. На всяка цена опитайте да промените мнението на колегите си за вас. Въпреки трудностите проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения.

Везни
Разчитайте на умението си да променяте едновременно тактиката в поведението си в зависимост от създадената ситуация. Възможен е неочакван обрат в събитията във ваша полза. Подвластни сте обаче на противоречия.

Скорпион
В отлична форма сте и в готовност за работа. Стабилизирайте деловите си отношения. Заради нарастващата Луна сте обзети от желанието да започнете нови дейности, но бъдете предпазливи и не избързвайте.

Стрелец
Възможни са сблъсъци с началството, затова бъдете предпазливи. Стабилизирайте постигнатото, без да влагате излишни емоции. Отложете пътуванията си, както и деловите срещи и разговори. Изобщо – снишете се и изчакайте денят да отмине.

Козирог
Неочаквано ви радват положителни промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите доверието на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни.

Водолей
В особено и противоречиво настроение сте въпреки мощта, с която ви дарява нарастващата Луна. Съставете си план и започнете изпълнението му в стриктна последователност на задачите, които сте си набелязали.

Риби
Не оперирайте с пари и не работете с финансови документи. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Овладейте себе си и не предприемайте рискувани действия. Нервността ви вреди и в личните ви отношения цари хаос. Обърнете внимание на здравето си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *