ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ

ОВЕН
В събота някои ще се опитат да наложат мнението си по въпрос, който е труден за разрешаване. Решили сте, че знаете по-добре от всички как трябва да се постъпи в тази или онази ситуация. Може съветите ви да са правилни, но от ваша гледна точка, а за другите хора те да са неприемливи. Не се налагайте, възможен е конфликт.

ТЕЛЕЦ
Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това се отнася както за вашата работа, така и за личния ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата.

БЛИЗНАЦИ
Денят ще донесе доста ситуации, изисквайки спокойно и сериозно отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито чуждите грешки. Ще ви е нужна наблюдателност и желание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ разрешение. Подходете смело към дневните си задачи, няма да имате трудности.

РАК
Подходящ ден за кратки пътувания. Ще можете свободно да контактувате с хората, които са около вас, на различни теми. Постарайте се да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, ако не се вглеждате в далечното бъдеще.

ЛЪВ
Семейната идилия на Лъвовете в събота ще бъде подложена на някои изпитания. Любимият ви вероятно ще бъде недоволен и ще се чувства ощетен от вашето внимание поради обективни за вас причини. Рискувате да влошите ситуацията, ако не направите първата крачка за помирение. Бизнесмените ще имат нови съюзници.

ДЕВА
Днес бъдете съсредоточени и бързо взимайте решения, рискувате да забуксувате в работата си. Няма да имате време за размисли, претегляне на всички “за” и “против” , както и за изработване на оптимална стратегия. Разчитайте на интуицията си и ще успеете да се справите със задачите си. Обтегнати ще са отношенията у дома.

ВЕЗНИ
Без да взимате под внимание товара от задължения и планове, ще се чувствате в своята стихия. Това е прекрасно време за обучение и активна почивка. Може да завържете интересни и полезни връзки с хора, дошли отдалече. Смело изказвайте делови предложения и да търсете оригинални решения.

СКОРПИОН
В събота ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа с партньорите си. Успешен ден за проверка или оформяне на документи. Някои ще оползотворят уикенда с полезни занимания, други от вас ще се заемат с хобито си. Назрелият конфликт в дома ви ще се потуши, като отстъпите от позицията си. Работещите енергично ще се впуснат в разрешаване на предстоящите задачи.

СТРЕЛЕЦ
Трудно ще приемате ситуацията такава, каквато е днес. Бихте искали всичко да бъде по друг начин, но не си заслужава напразно да хабите времето си, както и да се опитвате да накарате някой друг да промени своето мнение. Ако можете, надмогнете това желание, по-бързо ще се почувствате по-свободни. Онези от вас, на които им предстои пътуване, ще имат малки затруднения, свързани с организация.

КОЗИРОГ
Всеки момент може да се появи нещо интересно както в професионален, така и в личен план. При някои дълготрайни отношения с любим човек напоследък са тлеели, днес има вероятност да избухнат с нова сила. Когато всичко е вече започнало, тогава ще се усетите. Опитайте се да предотвратите сблъсъците и не влизайте в тона на човека срещу вас, опитайте да го успокоите.

ВОДОЛЕЙ
Позитивните тенденции набират сили, започнете да се занимавате с активна дейност през втората половина от деня. Ще успеете да се справите с всичко запланувано, даже и да не започнете да действате отрано сутринта. Възможностите ви ще се увеличат значително благодарение на съмишленици и стари приятели. Финансова придобивка за мнозина се очертава днес. В службата си бъдете дискретни. Не коментирайте служебни въпроси.

РИБИ
Днес ще ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете, без да чакате чужда инициатива. Ще възникнат спорове с по-възрастни роднини, но до конфликти няма да се стигне, или поне това няма да стане благодарение на вас. Дипломатическият талант на Рибите днес ще намери достойно приложение. Наложете си воля, за да довършите досадната работа, която сте отложили. Възможности за сделки се откриват при хората, заети в сферата на имотния пазар.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *