HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Митко Рейнджъра респектира нарушителите на „синя зона“ в Петрич с часовник за 500 лв. с хронометър и календар до 3000-та година

С подарен от приятел часовник с хронометър за 500 лв. рейнджърът Митко бори успешно нарушителите на „синя зона“ в Петрич. Бижуто, с което той от дни не се разделя, е поставил на лявата си ръка и с нескрита гордост го показва на всички свои познати. Казва, че подареният му часовник е с екстри, с които всеки уважаващ себе си колекционер би се гордял. Освен хронометър, с който да засича времето за паркиране от ползвателите на „синята зона“, разполагал и с устройство за измерване на височина, дължина на мястото и вечен календар. Това, последното, той го показа нагледно – календарът на часовника на Митко Рейнджъра показва дните до 3000 година по ден, час и месеци.

Тиктакащото устройство има и друга екстра. То е самонавиващо се. От движението на ръката часовникът се презарежда, разказа Митко.

„Часовникът ми е трепач! Няма и ден, в който да не го използвам. Ето, вижте сега този нарушител на „синята зона“, който ми каза, че отива за малко до ЧЕЗ, а се бави вече 15 минути. Хронометърът го отчита. Няма грешка при него!“, не спира да хвали качествата му Рейнджъра.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *