Футболистите на „Беласица“ релаксират в термални води

След контролата срещу „Кариана“, загубена с 0:2, футболистите на „Беласица“ проведоха възстановяване с помощта на термалните води в местността Рупите. По  програма петък и събота са почивни дни за взелите по-продължително участие в досегашните контроли. Новата работна седмица започва в неделя. Освен планираните тренировки, 7-дневката включва проверките срещу Септември /Сим/ /08.02./ и Спартак /Пл/ /11.02/. За юношите в състава и състезателите с по-малко игрови минути тренировките продължават и през уикенда. За тях е предвиден и отделен спаринг, насрочен за 13,30 ч. утре срещу нискоразрядния „Струма“ /Марикостиново/.

„Доволен съм от видяното в контролите дотук, особено срещу „Оборище“, „Струмска слава“ и първото полувреме срещу „Ботев“ /Вр/. В спаринга срещу „Кариана“ се видя, че сме уморени, предвид двата мача, които изиграхме в рамките на 24 часа. Въпреки това през втората част опитахме да стигнем до попадение, но пропуските в предни позиции ни лишиха от него“, коментира старшията Николай Димитров-Джаич.

Той обясни отсъствието на десния бек Костадин Георгиев и централния защитник Марин Георгиев с обострени болежки на стари травми. Милчо Макенджиев продължава да сваля килограми по индивидуална програма. В защитния вал продължава да липсва Александър Митушев, който го закъса с коляното.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *