12 вида секс, които една жена трябва да опита в живота си

Предварително трябва да спомена, че следващите описани модели на сексуално поведение, биха били подходящи за дами, които не са обвързани. Все пак изборът за всеки е личен и си го прави сам, така че сами преценете.

Секс с чужденец
Доста ви е трудно да го разбирате, но тялото му говори достатъчно добре! Дали вие самите пътувате в чужбина, или той е дошъл тук, не изпускайте шанса си да мине покрай вас. Със сигурност ще ви останат спомени, добри или лоши…

Секс с „Единственият“
Мислехте си, че това е „Той“, но не е. Разби сърцето ви, и се чудехте, дали отново ще имате толкова добър секс, като този. Обещавам ви, че като наистина срещнете подходящата половинка, ще разберете, а „Онзи“ е бил само тест за вярата (и оргазмите ви), който ви е направил по-силни.

Секс с мъж с голямо достойнство
Дано да ви се отдаде такъв случай, за да имате опит и да не се чудите „какво е, да е твърде голям“ и заслужава ли си наистина. В първият момент ще гледате малко стреснато, ще ви се „напълнят очите“, а след това ще си припомните, какво е да си девствена, след това може да си помислите, че жезълът му има „магически способности“, но след това може и да се разочаровате. Някои от мъжете с големи достойнства наистина не знаят как да си служат с тях, но все пак, ще имате опита на жена, „която е прежиивяла и знае какво е“.

„Лош секс“
Това е онзи вид секс, след който ви се иска незабавно да си вземете душ и да се махнете. Това ще ви помогне да оцените добрия секс, когато ви се случи.

„Ядосан секс“
Това е сексът, когато сте му ядосани много за нещо определено, толкова, че ви се иска да скъсате с него. Гневът може да бъде и афродизиак, повярвайте! Гневът понякога предизвиква сексуални чувства и в такъв момент е като „гола борба“, където няма победители.

Секс с рок-звезда
Кой ли не си е фантазирал да бъде гадже на известен рок изпълнител? Когато си мисля това, чувствам се сякаш съм секси милион банкноти, а по-късно-малка стотинка…Е нищо, все пак е материал за интересен разказ, както и вдъхновение за сексуалната фантазия на някого…

Анален секс
Трябва да разберете, дали ще ви харесва, преди изобщо да спрете да правите секс и да го отхвърлите като възможност. За тази цел ще ви е нужен и подходящ партньор, разбира се. Такъв, който е много внимателен, нежен и се отнася с разбиране, особено, ако не ви хареса и нямате желание да го опитате отново никога повече. При аналният секс, най-важен е подходът на партньора ви.

Секс с жена
Няма нужда да го правите постоянно, може само дори да целунете друго момиче. Не е необходимо да стигате до крайности, ако не ви допада. Съществува ниво на опознаване на самите себе си, което би помогнало да разберете за вашата сексуалност. В този смисъл, можете да опитате.

Секс с партньори с голяма разлика във възрастта
Преодолейте предразсъдъците и опитайте секс с много по-млад, както и с много по-възрастен от вас. Особено, когато става въпрос за мъже, ще можете да имате база за сравнение. По-възрастният от вас мъж, ще ви обсипва с внимание, подаръци и ще се почувствате специална. С по-младият ще правите секс непрекъснато, постоянно… Опитайте секс с различни възрасти и може да разберете нещо ново за мъжете като цяло.

Доминантен секс
Опитайте секс, в който вие да доминирате изцяло. Контролирате и правите каквото искате само вие самите. Може да използвате кожени аксесоари, белезници…

Секс „Не издържам повече!“
Голяма част от мъжете, по време на парти, или при други обстоятелства, просто искат секс. Без твърде силно влагане на чувства, просто по „бързата процедура“. А може би понякога това ги кара да се чувстват значими…Не им отказвайте всеки път…Направете го и продължете партито!

Мастурбация
Освен че носи удоволствие, мастурбацията ви помага да откриете и опознаете части от тялото си, за които не сте си давали сметка, че могат да реагират сексуално при докосване. Използването на вибратор също не е срамно, или обидно. Просто един начин да се почувствате добре, да се освободите от напрежение и да получите това, което искате.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *