12-г. Кр. Кирилова от Кюстендил стана втора в онлайн конкурса “Най-красива българка с носия”, победителката спечели участие в клип на Райна

12-годишната Кристина Кирилова от Кюстендил спечели трето място на националния онлайн конкурс “Най-красива българка с носия”. На малкия финал, който приключи на 31 март, кюстендилското момиче беше второ в класирането, но на финалната права беше изпреварено от 32-годишната Мартина Минкова от Севлиево , която спечели второто място.


Победителка в онлайн конкурса стана 28-годишната Моника Спасова , която през цялото време беше фаворит за приза. Като награда победителката получи народна носия, 500 евро и участие във видеоклип с певицата Райна.  

Грамота и участие в календар на конкурса “Най красива българка с носия 2021” получиха 12-те финалистки.

Както „Струма“ писа седем представители на Югозапада се наредиха в Топ 20 на онлайн конкурса – малкия финал. Сред тях бяха 16-годишната Сияна Мартинова Харалампиева и 12-годишната Кристияна Кирилова от Кюстендил.

Надежда, на 26 години, Георги, на 29 г., и Мартин – на 2 години, които участваха със снимка, направена на Бабинден в село Баня, 8-месечната Айшен Али от  село Бабяк, община Белица, Джемиле Муравева, на 17 години, от Якоруда, семейство Кастаманови от сатовчанското село Кочан и сестричките от Кюстендил Ана и Мария Кънчеви.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *