136-те възпитаници на Земеделската гимназия в Сандански заедно с дипломите получиха и броя от вестник „Струма” с обща снимка на випуска

Випуск 2021 в най-голямата земеделска гимназия в страната “Климент Тимирязев” в Сандански се дипломираха. Всичките 136 зрелостници получиха дипломите си за завършено средно образование и професионална квалификация заедно с броя на вестник “Струма” от 15-16 май с обяснение от директора Емил Терзийски.

Обща снимка с дипломите

„Тогава бяхте всички на първа страница във вестника и всеки един от вас ще получи вестник “Струма”, защото трябва да запазите този спомен и тази публикация от вашето завършване, и всеки един от вас след 10, 20 и т.н. години да отвори вестника и да си спомни за завършването си.

Едни от вас отиват на студентската скамейка, други на работно място в някоя фирма, но където и да сте, вие ще се представите достойно и ще защитите името на Земеделската професионална гимназия”, каза Е. Терзийски.

10 отличници на випуска бяха наградени, като техните имена остават записани в “Стената на славата” в училището. Отличник на випуск 2021 на ЗПГ е Катя Борисова. Тя завършва с отличен успех 5.89. След нея по успех е Борислава Златанова с отличен 5.83, трети е Веселин Траянов с отличен 5.82, следват Дарина Миланова с 5.79, Станислава Димитрова – 5.76, Станислав Стоянов – 5.74, Теодора Томова – 5.73, Гергана Френгова – 5.72, Веселин Карабелски – 5.67, и Тонита Йосифова – 5.66. 

С обща снимка приключи тържеството по връчване на дипломите. 

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *