Потресаваща агресия в училище в Благоевградско! 14-годишен разпра главата на съученик в час

Ученик на 14 г. разпра главата на съученик с химикал по време на час в училището в село Микрево, община Струмяни. Инцидентът стана вчера на обяд. Двете момчета имали вражда помежду си, пострадалият Любчо М. седял на предния чин, а атаката на съученика му дошла зад гърба му. При удара с химикалката от главата на Любчо шурнала кръв, а децата от класа се уплашили и се развикали. Веднага е информиран за инцидента бащата на Любчо и той пристигнал скоростно в училището. Момчето е закарано при личен лекар, тъй като имало главоболие и лек световъртеж, въпреки че му спрели кръвотечението. Лекарят обаче препоръчал да бъде закарано в болница, за да не се получат усложнения и да е под наблюдение.

Бащата и заместник-директорката на училището закарали Любчо в санданската болница, където разкъсно-контузната рана е обработена от хирург и зашита. Прегледан е и от невролог, след което е предписано домашно лечение и е освободен. По случая е започнала проверка от РУО. Децата ще дават показания в Детска педагогическа стая в полицията в Сандански.

ДИАНА ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. ТВ - сапунки, кървища, чалга проста

    Демокрация е това, ей! “Прогрес”? Безхаберие, безконтрол, безпаричие, сапунки и кървави сцени по ТВ, просташки текстове в “модното” – чалгата и ето резултата – децата ни се изтрепват! Ех, демокрацио. Демокрацио ли?!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *