HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

14 свидетели нищят дело за клевета в храма на Темида в Благоевград! Синът на директорката на VII СУ Л. Стоянова – Иван: Намерих салфетки с кръв на нощното шкафче на майка ми, силният стрес удари кръвното й

С разпит на 14 свидетели започна делото за клевета срещу благоевградския бизнесмен Атанас Божинов, заведено от директорката на Седмо СУ “Кузман Шапкарев” Лилия Стоянова. До съдебната зала се стигна след конфликтна ситуация на 23 февруари миналата година, когато майката на третокласник поискала да го придружи до класната стая, заради тежка раница. Това се оказало невъзможно, заради пропускателния режим на училището. Стигнало се до размяна на обидни реплики между майката, пристигналия по-късно баща и ръководството на школото.

Постъпката на Божинов разстроила директорката Лилия Стоянова, която се почувствала унизена от намеците му, че е присвоила пари по трансграничен проект и завела иск за 5000 лв. срещу бизнесмена.

По време на днешното съдебно заседание бе разпитан синът на Лилия Стоянова – Иван, който разказа пред магистратите, че след инцидента майка му започнала да вдига кръвно, била подложена на силен стрес, на нощното й шкафче имало салфетки с кръв заради спукани капилари,  било я страх да ходи на работа.

Малко след Иван Стоянов на свидетелската скамейка застана счетоводителката на Седмо СУ “Кузман Шапкарев” Василка Зашева, която обясни, че след въпросния 23 февруари Лилия й се обадила разстроена и плачела от обидата, която й била нанесена. Зашева разказа пред съда, че трансграничният проект с Македония е бил под непрекъснат контрол, не са получавали авансови суми за реализирането му, като се е наложило да работят с пари на училището и да вземат заем от 100 000 лева от общината за реализирането му.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Гугутка Пискюлева

    Хайде холан, много се разстройва горката, ама ако не гушне пачката! Като не иска да ходи на работа, да си подаде оставката!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *