HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

15-г. Мирена взе шокиращо решение, след като Драго гръмна майка й, а после се самоуби

Убитата от упор на 6 март Галина Козарева и самоубилият се след разстрела й Драгомир Кирчев ще бъдат погребани в два съседни гроба. Траурната церемония ще бъде от 13 часа на 9 март в казанлъшкия гробищен парк. Желанието и в смъртта да бъдат близо един до друг жертва и убиец, било на 15-годишната им дъщеричка Мирена, съобщиха опечалени близки, пише “Монитор”.

Забавянето на погребението било заради продължаващи действия по образуваното следствено дело, двете тела били поставени в хладилни камери. Категорично са отпаднали версиите за намеса на трето лице в стрелбата. Откритият на местопрестъплението пистолет „Макаров“ е бил на 50-годишния Кирчев, който след пенсионирането си останал на работа в РУ „Полиция“ – Казанлък. Изстреляни са били общо 6 куршума. Пет от тях, три в гърдите и по един в главата и дясната ръка, са попаднали в жената. Драгомир е сложил край на живота си с един куршум в главата, след което рухнал върху тялото й. Часове преди да причака дългогодишната си приятелка Галя пред дома й, за да я застреля с пет куршума, той е изкарал тежко дежурство , по време на което имало близо 60 подадени сигнала за различни произшествия, разказаха негови колеги. Мъжът напоследък давал признаци, че не се чувства комфортно и че има някакви лични проблеми, но никой не ги възприел на сериозно и не го изпратил на психолог.

Приятел на трагично завършилите живота си казанлъчани, който е любител на моторите, написа на стената на Галя във Фейсбук: „Какво направи бе Приятелю,ЗАЩО се случи най лошото…Защооооо !?!? 🙁 🙁 🙁 Мир на Душите Ви… Галя и Драгомир,винаги ще помня хубавите моменти прекарани заедно, но не беше това начина ! Сбогом Приятели … :(“. Десетки техни познати изразиха съжалението си, повече недоумяваха как се е стигнало до кървавата развръзка на близо 20-годишното им съжителство. Стотици споделиха скръбта си и на страницата на 15-годишната дъщеря на Галя и Драгомир, която написа в деня на трагедията:“…Обичам те мила мамо и обещавам да не върша глупости спокойно не се притеснявай за мен. Обичам те мами… Знам че ще ме гледаш от горе във всеки един миг и ако тръгна в погрешен път ще ми дадеш знак и ще ме върнеш в правия. Почивай в мир мами ще се погрижа за вещите ти !!!!.“

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *