HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

15-г. момиче извърши най-голямото зверство: Уби майка си, подпали дома им, а после…

Tийнейджърка уби глухата си майка и след това подпали къщата, в която са живели, съобщи британският в. „Индипендънт”, цитирани от Блиц. Трагедията се разиграла в щата Илинойс. След като извършило престъплението, 15-годишното момиче написало прощално съобщение на майка си във Facebook, наричайки я „най-добрата ми приятелка”.

Полицията твърди, че във фаталната нощ Анна Шрьодер лежала с револвер 0.38 калибър и чакала майка си Пеги да се прибере от работа. Ученичката помолила 53-годишната жена да закрие лицето си с кърпа и я застреляла в главата в дневната, твърди местният в. „Соук Вали”.

След това Анна написала есемес на своя приятелка, обяснила й какво е направила и й изпратила снимка на тялото. Детектив Дейвид Молина, който провеждал разпитите на двете момичета, посочва, че те опитали да почистят кръвта от килима и да преместят тялото в спалнята.

На следващия ден боядисали косите си и започнали подготовка за бягство. Запалили къщата, за да унищожат доказателствата, и скрили пистолета и телефона на Анна в близкото гробище.

А Анна написала прочувствено съобщение на майка си в социалните мрежи: „Не знам дали можеш да ме видиш в този момент, но искам да знаеш, че ти беше най-добрият ми приятел. Имаше толкова много неща, които исках да ти кажа. Невинаги бях добра дъщеря и съжалявам. Много те обичам, мамо”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *