15 прости начина да настроите партньора си за секс

Никой от нас не е секс-машина с копченце „on/off“. Всеки има слаби моменти, изморен е или е в стрес и сексът остава на заден план.

Двойките, които живеят заедно от дълго време, са много по-склонни да „отлагат“ секса за по-подходящ момент, който обаче така и не идва.

Истината е, че колкото и да е изморен един човек, желанието му за малко нежности може да бъде събудено лесно, стига да знаете начина.

Ние ви предлагаме 15, а вие можете да измислите и още:

Нахранете половинката си с грозде, ягоди или малки парченца шоколад. Дали ще използвате пръстите или устните си, изберете сами.

Превърнете прегръдката в масаж на врата и гърба, който ще премахне напрежението и ще вдъхнови половинката ви за по-чувствени изпълнения.

Напишете му/ й мило, прочувствено и секси съобщение и го оставете някъде, където тя/ той ще го види през деня.

Изпратете любовно писмо. Още по-добре е, ако е написано на ръка. Няма нужда да изписвате страници, в няколко реда обяснете как сте най-щастливия човек на земята само за това, че имате човек до себе си.

Напишете sms, с който да му ( й) кажете, че точно в този момент си мислите за него ( нея). Ако имате малко повече смелост, можете и да обясните какво точно си мислите.

Дори да не се приготвили нещо специално за вечеря, няколко свещи и нежна музика ще ви настроят подходящо.

Излезте на разходка и вземете нещо на любимия си, ей така, без повод.

Преоткрийте детето в себе си и използвайте последните топли дни за пръскане с водни пистолетчета. Положителните емоции и мокрите тениски определено ще ви възбудят.

Подгответе предварително гореща вана за партньора си и още от вратата го заведете за ръка в банята. Няма начин това да не го трогне.

Поднесете му закуска в леглото. Само внимавайте после да не счупите празните чинии.

Правете комплименти. Специално за мъжете- жените обичат да чуват с какво са по-добри от другите жени. Не й го спестявайте.

Помолете му да ви помогне с нещо и го възнаградете с чувствена целувка.

Излезте заедно през обедната ви почивка и пофлиртувайте един с друг. Остатъкът от работния ден определено ще мине много бързо.

Подарете му календар за остатъка от месеца, от тези, които показват само по една дата. На всяко листче напишете по нещо. Така партньорът ви ще мисли за вас всеки път, когато погледне календара.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *