150 абсолвенти по “Право” и “Публична администрация” превърнаха бала си в парад на блясъка и красотата

150 абсолвенти по “Право” и “Публична администрация” към ПИФ на Югозападен университет “Н. Рилски” превърнаха бала си в истински парад на блясъка и красотата. Облечени в стилни официални тоалети, бъдещите висшисти дефилираха пред погледа на десетки свои близки, роднини и отпразнуваха предстоящото си завършване.
“Остават ни два семестриални, 3 държавни изпита, 6- месечен стаж и защита на правоспособност”, разказа Атанас Комаров от Благоевград, той иска да стане прокурор и определи за най-труден изпита по “Граждански процес”. Други две от отличничките на випуск 2018 – благоевградчанките Виктория и Надежда, пък признаха, че за мнозина от студентите най-голямо предизвикателство е изпитът по “Търговско право”. По отношение на професионалната си реализация двете дами обявиха, че най-хубаво е да си нотариус.
Че не е имало лесни изпити и следването е свързано с много учене, сподели и бъдещият бакалавър по “Публична администрация” Катерина Благова от Благоевград, решила да надгражда знанията си с магистратура.
“Много съм доволна от подготовката си. Предстоят ми един семестриален и един държавен изпит, след което ще запиша магистратура”, каза Каролина Огнянова. Чаровната благоевградчанка, дошла на бала със собствен фотограф, бе заложила на ефектна рокля от сатен и дантела, за която обясни, че е по неин модел и е ушита за един месец. Атрактивната визия на абсолвентката по “Публична администрация” допълваха и прическата й от небрежни букли и 15-см токчета.
След множеството снимки в градската градина и пред стълбите на Американския университет в Благоевград ЮЗУ абсолвентите се веселиха в благоевградски ресторант. Бъдещите юристи бяха подготвили специална торта с Конституцията на България, Семейния, Наказателния кодекс… В разгара на купона те духнаха свещичките и си пожелаха успешно вземане на оставащите изпити и професионална реализация.
СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *