HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

16-г. петричанин пак отчая конкуренцията на крос кънтри

16-годишният състезател на “Бела Екстрийм” Алекс Иванов се превръща в абсолютен доминатор в крос кънтрито с велосипеди. Ученикът от ПГ “П.К. Яворов” печели с лекота златните медали във всички състезания у нас, където се появи на старта. Тенденцията се запази и на поредния международен старт “Road to nowhere” /в превод “Път за никъде”/, проведен в Банско, където на 30-километровата дистанция при юношите отчая конкуренцията и финишира пръв с време 1:21,03 ч. Следващият – Мартин Димитров, изостана с близо 14 минути, а третият – Симеон Павлов, с повече от четвърт час.

“Представям ви състезателя с най-добро време, който дори не успя да се изпоти за тези 30 километра – Алекс Иванов”, обяви с чувство на хумор дикторът по време на церемонията по награждаването.

При жените победи Уенди Глоувър, при мъжете първенец е Илия Вълканов, при ветераните шампион стана Пал Скотиярн. В общото класиране Ал. Иванов е абсолютен хегемон, изпреварвайки с близо 4 минути най-добре класиралия се при мъжете и още 34-ма колоездачи от всички възрастови групи. На 60 км златния медал заслужи Александър Минчев.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *