16 учители търсят в Пернишко, най-много вакантните места в курортното село Рударци

16 свободни работни места за учители са обявени в Бюрото по труда в Перник. Най-много, половината от вакантните позиции, са за курортното село Рударци. Там се търсят старши учител за начален етап; учител начален етап ЦДО; по английски език; физическо възпитание; история и география; изобразително изкуство, музика и технологии; математика и информатика и по природни науки, биология и здравно образование. Към всички кандидати изискванията са да имат висше образование по специалността. За някои от работните места е нужно владеенето на английски език и компютърна грамотност. Заплащането за повечето позиции е 760 лв. Част от назначенията обаче са за лектори, на които ще се заплаща по 6 лв. на час.

В Перник пък се търсят учители по компютърна техника и технологии, по български език и литература, по френски и по информатика. Свободно място има и за един педагогически съветник и един помощник-възпитател.

В Батановци пък се е овакантило място за преподавател в детската градина, а Радомир има нужда от един по английски език.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *