18-г. Кр. Георгиев остава в ареста за побоя на молдовския готвач пред хотел “Езерец”

Районен съд – Благоевград остави в ареста 18-годишния Кристиян Георгиев, обвинен за побоя на молдовския готвач в хотел “Езерец”.

Мярката бе разгледана от съдия Владимир Пензов, който прецени, че са налице безспорни доказателства, според които Кристиян, заедно със съучастника си Валери, са нанесли побой на 26-годишния молдовец.

Както struma.bg писа, инцидентът стана на 13 септември малко след полунощ пред хотел “Езерец”. Готвачът бил атакуван, когато си тръгвал от работа. За да се спаси той влязъл в ресторанта, а нападателите го последвали. По време на мелето били нанесени и материални щети.

Собственикът на хотела бил уведомен за нападението и веднага пристигнал в хотела. Виждайки какво се случва, той получил сърдечна атака. Транспортили го в МБАЛ-Благоевград, заедно с пострадалия си служител.

Готвачът бе приет в благоевградската болница с наранявания по лицето и тялото, имал е и комоцио. Оставен бе под наблюдение в Спешното отделение. Шефът му бе стабилизиран и освободен за домашно лечение.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *