19-годишен благоевградчанин сряза гуми на полицейска кола и се изгаври, като хвърли умряла мишка на капака и пусна снимка в социалната мрежа

19-годишен благоевградчанин е обвинен, че нарязал безпричинно гумите на полицейски автомобил, след което хвърлил умряла мишка на капака на патрулката.  Случката се разиграла на ул. „Прилеп”, където полицейски екип от ІІ РУ бил изпратен по сигнал.

Колата спряла пред жилищна кооперация, намираща се в съседство, в която живеел А. Кюпов. Младият мъж взел нож и срязал двете предни думи на полицейската „Лада Нива“. След това отишъл в мазето и извадил умряла мишка от капана, която поставил на полицейската кола и направил снимка, като я качил в социалната мрежа.

Самохвалкото, който вероятно искал да събере повече харесвания с „геройството” си, бързо бил установен от органите на реда. Той бил привикан да даде обяснения, след което му повдигнали обвинение за увреждане на чуждо имущество – полицейските гуми.

Прокуратурата е внесла обвинителния акт в съда срещу самонадеяния младеж. Той обаче се е разкаял за постъпката си, заплатил вредите в размер на 180 лв. от заплатата си на хлебар и е на път да сключи споразумение за по-леко наказание.

ТИНА ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *