19-ките на орлетата удариха пернишките чукове, 12-годишните препълниха „кошницата“ на симитличани

Елитните 19-ки на орлетата удариха връстниците си от „Миньор“ с 4:3 в поредната контрола през зимната подготовка. Момчетата на Александър Царевски наложиха волята си като гости на чуковете с головете на Кръстьо Банев, на трениращия с мъжете Вергил Янев, на Георги Кечев и на Даниел Топузов. Драма съпътстваше и предната приятелска визита на младите пиринци в София срещу „Септември“ в края на януари. Тогава благоевградчани допуснаха обрат от 2:0 за 2:3, но срещу перничани не позволиха неприятни изненади.

12-годишните таланти от школата на „Пирин“ бяха далеч по-безапелационни в спаринга срещу симитлийския „Септември“ и препълниха „кошницата“ на съседите с 10 безответни попадения. Признанието за играч на мача заслужи с четирите си гола Йордан Аталъков, два добави Иван Андонов, а по един вкараха Георги Диманчев, Деян Василев, Ивайло Иванов и Георги Петров.

Часовниците си свериха и децата от частната школа на Ивайло Андонов „Пирин 2001”. Формацията на набор 2009/2010, водена от Стефан Стоянов, спечели с 3:2 срещу връстниците си от „Пирин” /Разлог/ в приятелска среща, играна на изкуствения терен в село Годлево. Мартин Лазаров бе точен на два пъти за победителите, веднъж се разписа Иван Стоилов. За тима на Димитър Мавродиев отбелязаха Никола Гюров и Спас Милин. На тръгване за дома малчуганите от областния център направиха опознавателна разходка из Банско.


За награда след успеха в Разлог талантите от „Пирин 2001“ се разходиха в Банско

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *