20 начина да го накарате да ви хареса

Когато в живота ни се появи човек, който ни кара да се чувстваме приятно, ние винаги искаме да привлечем вниманието му. Понякога се харесваме от първия миг, друг път всичко започва с опознаване, приятелство. Вижте 20 начина да го накарате да ви хареса не само като приятел.

1. Помолете го за малка услуга. Мъжете винаги обичат да се чувстват необходими.

2. Не забравяйте да му правите комплименти, деликатно, разбира се.

3. Винаги бъдете автентични и истински, ако искате един мъж да ви оцени.

4. Бъдете уверени, но не и надменни, гордейте се със себе си.

5. Когато разговаряте с него на живо, винаги установявайте зрителен контакт. Това е част от езика на тялото, показващ, че някой ни интересува.

6. Изразявайте интерес към неговото хоби, работа, може да се окаже, че ви вълнуват едни и същи неща. Това ще привлече вниманието му.

7. Покажете вашата уязвимост, така и той ще усети, че може да е „слаб“ и споделящ пред вас, да ви се довери.

8. Не го натискайте да се срещате, да създавате връзка. Просто се движете по течението, в противен случай ще го отблъснете.

9. Покажете му, че сте отдадени на него, поне като приятел.

10. Поддържайте живота си извън неговото присъствие, не чакайте да се забавлявате само когато той е във вашата компания. Това ще ви направи още по-интересна за него.

11. Дръжте на достойнството си. Ако оставите някой да си играе с вас и да ви манипулира, няма как да очаквате да ви уважава и да иска да се обвържете.

12. Не пропускайте да изразите благодарност, когато ви е подкрепил по някакъв начин.

13. По възможност избягвайте разговорите за бившите партньори. Не отклонявайте вниманието от себе си.

14. Бъдете финансово отговорни и независими, така ще разбере, че не проявявате интерес към него заради парите. Но не позволявайте и да злоупотребяват с финансовото ви състояние.

15. Спазвайте обещанията си и не пропускайте елегантно да отбележите, че сте личност, която държи и отсрещната страна да спазва думата си.

16. Още един начин да го накарате да ви хареса е да се допитате до него за мнение по даден въпрос, дори и да нямате намерение след това да го приложите.

17. Когато е имал лош ден, опитайте се като приятел да го накарате да се почувства по-добре.

18. Бъдете отворени за вашите очаквания. Не искате да го притискате, но искате той да знае точно какво очаквате от него. Дали е само секс или нещо повече.

19. Бъдете спонтанни с него, изненадващи, забавни, интересни.

20. Пригответе му нещо вкусно. Приятелите си готвят, нали? В случай, че той готви, а вие не, винаги може да го помолите да ви покаже някой кулинарен трик.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *