20 нейни навика у дома, които го побъркват

Мислиш си, че след като си живяла мирно и щастливо заедно с най-добрата си приятелка, ще си „най-добрата съквартирантка на света“ и за гаджето си? Истината е обаче, че има моменти, в които той изобщо не мисли по този начин. Откъде знаем, ли? Попитахме приятели. Екипът на cosmopolitan.bg представя тези навици вкъщи толкова, които толкова много го дразнят, че понякога му се иска да те изпрати до магазина с едничката мисъл да смени ключалката на входната врата през това време.


1. „Много се дразня, когато тя се лакира в спалнята малко преди да си легнем и след това оставя памуците с лакочистител и с грим където й падне. Толкова ли не може да ги събере и да ги изхвърли в боклука?“.-В.

2. „Мразя, когато тя влезе в банята, защото обикновено забравя да излезе от там. При нас банята и тоалетната са заедно и ако имам спешна нужда, трябва да чакам един час, докато свърши! Освен това редовно забравя да си изчисти космите от канала, той се задръства и накрая аз трябва да ги махна“.- Б.

3. „Много ме е яд, когато тя заема с нейните дрехи и моята половина от гардероба. Не стига, че и без това имам толкова малко място, а тя иска да ми вземе и него“.-К.

4. „Тя много държи, докато спим, да сме гушнати, но през нощта на мен ми става много топло и се измествам настрани. Тя обаче също се мести към мен и така, когато се събудя сутрин, съм избутан в единия ъгъл на леглото“.-Т. 

5. „С моята приятелка много обичаме вечер да си лежим заедно на дивана пред телевизора. Тя обаче понякога решава „да си уплътни времето“ като си пили ноктите до главата ми. Звукът е толкова ужасен, че буквално ми бърка в мозъка!“-Р.

6. „Дразни ме как ходи облечена вкъщи. Не съм някакъв сноб, но ми става малко обидно, когато я видя да се разхожда с широко долнище и дълга, раздърпана тениска. Но не й го казвам, за да не я обидя“.-Г.


7. „Не ми харесва колко е разсеяна. Почти всеки път, когато излезем навън с М., тя или е забравила да вземе нещо, или не помни дали е изключила пресата си за коса или ютията и се връщаме да проверим. А когато е излязла без мен, ми звъни по телефона, за да ми се оплаква от същото“. -В.

8. „Понеже държа на нощното си шкафче единствено мобилния си телефон и портфейла, тя решава да използва останалото място за нейните гримове. Не ми е никак приятно, защото така всяка сутрин, когато ми звънне алармата на телефона, опипвам какво ли не, докато стигна до него и изключа звука“.-Д.

9. „Приятелката ми е много готин човек, но понякога направо ме влудява. Всеки път, преди да излезем, тя се приготвя с часове, дори когато сме решили да отидем да караме колело в парка. Това, което прави чакането още по-изнервящо, е, че тя непрекъснато ми повтаря „след 10 минути съм готова“, а всъщност е готова след два часа“.-Н.

10. „С Г. сме си разпределили домашните задължения и много се дразня, когато тя не върши своите. Откачам, когато тя забрави изпраното пране в пералнята или остави с дни неизмити чинии в мивката“.-Г.

11. „С нея трудно можем да гледаме заедно телевизия. Тя винаги иска да гледа някакви сълзливи сериали и риалити предавания, които аз не мога да понасям. Същевременно, не ми дава да купя втори телевизор вкъщи, за да гледам това, което аз искам”-Л.


12. „Може да звучи детинско, но ме дразни, когато говори с часове по телефона. Разбирам, че откакто живеем заедно се вижда по-рядко с приятелките си, но като прекарва всяка вечер по един час на телефона в другата стая, се чувствам пренебрегнат. Имам нужда да ми обръща повече внимание“.-М.

13. „Ядосвам се, когато яде в леглото. Всеки пък след това намирам трохи или размазани парченца шоколад по чаршафите, които направо ме побъркват“.-С.

14. „Адски ме дразни колко е разпиляна! Из цялата къща има разхвърляни нейни вещи –  червила, ластичета, чанти, колани, ключове, които тя никога не се сеща да прибере на едно място. А после все не може да си намери нещо“.-И.

15. „Приятелката ми не обича да готви и го прави рядко. Това съм го приел, но не мога да се примиря, че понякога забравя да напазарува за вкъщи основни неща за ядене. Често, когато се прибера от работа умрял от глад и отворя хладилника, там няма нищо. Поне да ми се беше обадила аз да напазарувам!“-Х.


16. „Дразня се, че тя спи до късно сутрин. Това най-много ми пречи през уикенда, когато сме решили да излезем навън на разходка. Аз ставам рано и ми е много криво, че тя не може да се събуди преди 11 ч! Така половината от деня вече е минала“. -А.

17. „Мразя какво мрънкало става, когато чисти или след като е чистила вкъщи. Тогава започва да ми вика и за най-дребното нещо, което не свърша както трябва, като това, че съм си оставил якето на стола, а не в гардероба и всякакви такива. Направо ме е страх да се прибера вкъщи!“.-Н.

18. „Дразнят ме козметичните й ритуали, преди да си легнем. Аз искам да заспим заедно, но те продължават толкова дълго, че когато е готова, аз обикновено вече съм заспал. А ако не съм и започнем да правим секс, ме омазва целия с балсама си за устни. Защо изобщо си слага червило, преди да си легне да спи?“-Й.

19. „Дразни ме колко шумно тряска вратите на стаите, когато излиза, или как блъска  чекмеджетата! Знам, че не го прави нарочно, но ми е много неприятно. Дори не се съобразява, когато съм заспал“.-С.

20. „Не обичам приятелката ми да ми пипа вещите, защото след това не мога да си намеря нищо. Особено след като ми е подреждала гардероба! Не ми е приятно също, когато облича моя тениска, за да стои с нея вкъщи. Ако го прави от време на време е секси, но не и когато й се превърне в навик. Все пак тениската си е моя!“-Б. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *