200 абсолвенти от 4 факултета на ЮЗУ отпразнуваха завършването си

200 абсолвенти от 4 факултета на ЮЗУ отпразнуваха завършването в благоевградски ресторант. “Взехме си всички семестриални изпити, остават ни само държавните”, обяви кинезитерапевтът Кристиян Крумов от Радомир, който бе придружаван от атрактивна млада дама, второкурсничката по “Психология” Крема Николова.
Четвъртокурсниците от специалностите “Логопедия” и “Социални дейности” споделиха, че също са на финалната права и имат повод за празнуване.
Заедно с абсолвентите на Факултета по обществено здраве, здравни грижи и спорт се веселиха и колегите им от “Физическо възпитание и спорт” на Факултета по педагогика. Изключително елегантна, облечена с къса черна рокля, ефектна прическа и обувки на висок ток, бе футболистката на “Спортика” Вени Дона Сърбинска, която събра погледите на колегите си с визия на фотомодел. Тя призна, че най-труден й е бил изпитът по “Педагогика” при доц. д-р Николай Цанков. “Сега усилено се подготвям за предстоящите 2 държавни изпита и мисля за реализация в чужбина”, заяви Вени.
Капитанът на “Беласица”
/Петрич/ Владимир Кабранов, вратарят на отбора Благой Стоянов и другите изявени футболисти от випуска Петър Янкулски, Златко Богоев и Джейхан Зайденов също бяха неузнаваеми в спортно-елегантните си костюми.
Много красота и чар струеше и от благоевградчаните Нанси Попдимитрова и Кристиян Митрев от специалност “Културология” от Факултета по изкуства, които празнуваха заедно с колегите си от специалност “Култура и медии”.
Не по-малко стилни и заредени с позитивизъм бяха и четвъртокурсниците от “Компютърни системи и технологии” на Техническия факултет.
След снимките за спомен абсолвентите влязоха в ресторанта, където отбелязаха подобаващо предстоящото си завършване. Най-активни на дансинга и в центъра на купона бяха физкултурниците. Те изненадаха курсовия си ръководител ас. д-р Илия Канелов със стилен часовник, а преподавателят “се отчете” с изключително ефектна торта, с която почерпи студентите си.
СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *