2020 г. за новите политици в Пиринско: Драстични промени през април за зам. кмета на Благоевград В. Валеова, много нерви за шефа й Румен Томов, съветникът Я. Неделчев с шанс пак да стане татко, управникът на Гърмен Ф. Иса да се пази от скандали с половинката…

Десетки млади политици тази година влязоха за сефте в законодателната власт на общинските съвети в Благоевградска област или в изпълнителната като кметове, а някои се издигнаха и стигнаха до София. Много от тях се сблъскват за пръв път с отговорностите, които носят постовете им на общински съветници и управници на големи общини. В желанието си да им помогнем по-леко да се приспособят към новото поприще, ще направим извадка от звездните хороскопи за зодиите им. В тях могат да прочетат какви капани крие за тях 2020 г., в кои моменти могат да заобиколят очакващите ги неприятности и как да се възползват максимално от шансовете, даващи им следващата година.

 

ОВЕН, 21 МАРТ – 19 АПРИЛ: ПРОБЛЕМИ СЪС ЗЪБИТЕ И КРЪВНОТО

За благоевградския общински съветник от „Глас народен“  Теодор Велчев /29.03.1974 г./ и колегите му Овни 2020-а ще реши финансовите им проблеми и към средата на годината ще се почувстват особено уверени в себе си. Ще им се наложи обаче да проявят известни компромиси, като разчитат на интуицията си и рискуват повече.

Усилията, положени от тях тази година, сред които и това да спечелят народното доверие и по един или друг начин да станат съветници, започват да дават конкретни резултати през 2020 г. Невероятна година чака представителите на този знак: предстои им да се грижат за останалите. Това може да бъде както извършване на общественополезни дейности, така и грижа към близки и приятели. Овните ще бъдат постоянно заети, годината ще бъде изпълнена с рутинни задължения, пътувания, решаването на проблеми и вземането на трудни решения.

В любовта започва нов период, пълен с активни дейности и промени. Януари може да срещне представителите на тази зодия с интересен човек, който ще играе важна роля в живота им. През май и юни много от Овните ще получат предложение за брак, ще направят годеж или ще вдигнат сватба. Цялото лято, когато по принцип съветниците си дават отпуска от сесии и заседания в комисиите, Овните ще бъдат заети със семейни дела и понякога тази ангажираност ще им дотяга и ще ги изнервя, но всичките им усилия ще бъдат възнаградени. През есента пък в живота им ще се появят много нови хора, които ще променят живота им.

Безотговорните представители на зодията ще бъдат наказани за небрежното отношение към здравето си. Хроничните заболявания ще се обострят през зимата и през останалите месеци периодично ще ги тормозят. Безпокойството и стресът могат да предизвикат проблеми с костите, зъбите и кръвното налягане.

Успехът през 2020 г. очаква Овните далеч от дома: дали на път, дали от приятели, живеещи в друга страна или град. Ако отдавна са искали да сменят жилището си, 2020-та е идеалният момент да направят това и да пуснат корени на ново място. Начинанието ще бъде изключително успешно и носещо много позитивни емоции в бъдеще.

Добри плодове ще донесе и работата в колектив, а индивидуалните проекти трябва да бъдат отложени за следващата година. През лятото ще получат интересни предложения, които в никакъв случай не трябва да отказват, а през есента ги очаква повишение на заплатата, нова длъжност или солидни материални придобивки.

ТЕЛЕЦ, 20 АПРИЛ – 20 МАЙ: КАКВОТО ПОСЕЯТ, ТОВА ЩЕ ПОЖЪНАТ

Представители на тази зодия са новият зам. кмет на Благоевград по култура и хуманитарни дейности Василиса Валеова /13.05.1970, един от най-младите общински съветници в областта – петричанинът Йордан Каракашев /25 април 1993 г./, и др.

Всички те трябва да знаят, че е дошло време да подобрят отношенията си със своите близки – да простят на тези, които са ги обидили, и да започнат да реализират идеите и проектите, против които родата е скачала. По-младите през 2020 г. ще открият спътника си в живота. Годината ще е много благоприятна във финансово отношение и ще ги зарадва с незабравими моменти. Здравето обещава да е крепко, но все пак Телците трябва да избягват стресовете.

2020-та ще внесе промени в живота на Телците. Новият жизнен цикъл винаги е малко тревожен, но в какво русло ще поеме той, зависи изцяло от представителите на зодията.  Благородните цели и добрите намерения ще донесат позитиви, завистта и алчността – негативи. Като цяло – каквото посеете, това и ще пожънете.

Има обаче и по-неприятни новини. Ако Телецът е обсебен от мисълта за пари и е достигнал до извода, че няма значение откъде и как ще дойдат, важното е да ги има, то трябва да бъде сигурен, че богатството старателно ще го заобикаля.

Много от Телците ще станат родители през 2020-та, ще вдигнат сватба или ще се преместят в ново жилище. Съществува обаче опасност от хранителни отравяния и риск да пострадат от замърсената околна среда или вредните си навици като алкохол, цигари и прекалено екзотични храни. Като цяло, може да се каже, че през цялата година те трябва да се стремят към чистота във всичко, включително и на съвестта си.

Най-полезният отдих за Телеца е край водните басейни, а ако нямат спешна работа в общината, могат да го направят в края на май или началото на септември.

Успехът им ще расте изключително прогресивно. В началото на годината почти неусетно ще сключат дългосрочни договори, ще осъществят наглед не толкова перспективни сделки или ще направят други постъпления в областта на бизнеса. Плодовете от тях няма да дойдат мигновено, а след 2-3 месеца.

И последно – промяната за зодиакалния знак ще започне осезателно през април. Дотогава трябват да стиснат зъби.

БЛИЗНАЦИ, 21 МАЙ – 20 ЮНИ: ГОДИНА НА ОТКРИТИЯТА

През цялата година хората, родени под този знак, ще се чувстват свободни, но често ще им се налага да бъдат страна по различни съдебни спорове. При всички случаи ще бъдат надеждна финансова опора за членовете на своето семейство. В личния им  живот иначе ще се наложи да проявят повече толерантност и търпение. Догодина Близнаците ще повишат творческата си способност, комфорта в живота си и условията на работа. Ще бъдат заети повече от миналата година. Обстоятелствата ще им позволят да получат повече възможности за удоволствия в необичайна насока. Чака ги изобилие от нова информация, нови знания и нови запознанства. Понякога буквално ще им се вие свят от безкрайните срещи и разговори, но всички получени знания ще се окажат важни и нужни в бъдеще време.

Годината няма да е скучна за зодията. Ако искат да се преквалифицират или да учат, тази година е изключително благоприятна за такива начинания.

Като цяло много от Близнаците впоследствие ще нарекат 2020-та годината на откритията. Ще се запознаят с влиятелни хора или ще се увлекат по нещо ново, което ще промени живота им за следващите 8 години.

Социалните мрежи или случайна среща могат да върнат в живота на Близнаците човек, с когото са се разделили. Преди обаче да се гмурнат отново в познатите води, добре е да помислят дали това е точното нещо, от което се нуждаят.

Лятото им открива възможност за интересно запознанство и нови чувства, вероятно платонически. Ще ги обсеби нов трепет, но той по-скоро ще има духовен характер. Дори и увлечението да не прерасне в сериозен романс, така или иначе тази връзка ще остави положителна следа в живота на Близнаците.

В здравословно отношение нещата обаче не са розови – стомахът и нервната система може и да не издържат на навиците им да ядат на крак и по никое време. Ще направят безценна услуга на организма си, ако започнат да се занимават с йога или гимнастика. Годишната почивка е добре да бъде планирана за май, и то сред природата. Умението за работа в колектив може да стане причина за сериозно издигане в кариерата. Началото на годината ще донесе парична печалба, а във второто полугодие ще се появят сериозни покровители, добри партньори или спонсори за позабравени проекти.

РАК, 21 ЮНИ – 22 ЮЛИ: ПАРИ СЛЕД ЮНИ

През Новата година Ракът ще преодолее всички препятствия и ще приведе в ред личния си живот. С бързи темпове родените под това зодиакално съзвездие ще решат много от своите проблеми, а от юни нататък ще ги чака и завидно финансово благополучие. И въпреки че през повечето време ще бъдат погълнати от работа, 2020-а ще им предостави и много възможности за развитие на творческите дарования. Чакат ги много събития, промени в обкръжението и раздвижване в социалния живот. Ракът ще има по-малко време за себе си от обикновено и ще е необходимо да се бори, за да открие спокойствието, от което се нуждае. Дошло му е времето да направят равносметка и да си поставят цели, които ще доведат до подобрението на състоянието им, ако това е необходимо. Годината ще бъде време за размисли и съзерцание, никакви резки промени не се препоръчват.

Животът често ще им поставя малки задачи, които трябва да се решават с търпение, старание и разсъдливост – основните качества на зодията.

През 2020 г. представителите й не трябва да късат със старите приятелства и връзки и да сменят работата си.

Ключовата дума през Новата година за Раците ще е “дом“. През юли и август са възможни нови романтични запознанства, възраждане на чувства и въобще много приятни емоционални преживявания.

Неприятни ще са главоболието и други проблеми, свързани с кръвоносните съдове. Преумората и неправилната организация на режима “труд-почивка” може да стане причина Раците да се разболеят. Затова: не прекалявайте с работата, почивайте винаги, когато имате възможност, наспивайте се и укрепете имунната си система!

Що се отнася до годишния отпуск или ваканция – най-добре да я прекарат в компанията на близките си, защото самотата е лош спътник за зодията през 2020-а. Най-доброто време за целта е  май, краят на юли и август.

През 2020-та е добре да не поемат никакви рискове и да карат по старому. Краят на април може да им донесе повишение в работата.

ЛЪВ, 23 ЮЛИ – 22 АВГУСТ: МНОГО БАЧКАНЕ, НО И МНОГО ПОЧИВКА

Общинските съветници от Петрич Никола Попов /12.08.1983 г./ и от Благоевград Ясен Неделчев /31 юли 1966 г./ могат да са спокойни за следващата година: много ще работят, но и много ще си почиват. Пред някои от тях ще се отвори възможност за научна кариера, други ще предприемат задълбочени пътешествия, а трети ще се сдобият с недвижими имоти. Пред тях обаче непрекъснато ще съществува опасност да бъдат измамени, така че ще трябва да проявяват през цялата година особено внимание при подписването на документи.

През 2020 г. пред Лъвовете ще се откроят два периода. През първите три месеца някой ще се опитва с разговори да привлече вниманието им, но дори и това да не им е особено приятно, Лъвовете трябва да го отбият тактично, без остри нападки. Последните месеци на годината ще бъдат най-спокойни и хармонични и това ще им даде повече енергия.

Неспокойният характер на вечно търсещите приключения Лъвове ще им помогне да решат редица сложни въпроси през 2020-та година. Настъпва най-благоприятният период за тези, които са начертали стратегически план за бъдещето си и са анализирали миналото.

Годината няма да бъде лесна, ще изисква много сили и нови знания.

Предстои преместване или закупуване на ново жилище. Дамите имат много шансове да забременеят, а господата да станат бащи.

Пътуванията през втората половина от година ще доведат до интересни запознанства. В отношенията с лицата от противоположния пол всичко ще бъде нестабилно: Лъвът ту ще бъде безумно влюбен, ту разочарован.

Като цяло годината ще бъде много положителна за него – ще бъде в центъра на внимание, ще бъде харесван и ухажван.

Нужно е обаче да се пази от простуди и вирусни инфекции. Сами по себе си те не са нещо страшно, но могат да предизвикат усложнения.

Пролетта ще зареди Лъва с необикновен прилив на енергия, но трябва да се постарае да не се пренатоварва, в противен случай през лятото ще се почувства уморен и изтощен.

Най-добрата почивка за него през следващата година ще е свързана с духовните открития. Къде да ги потърси, ще му подскаже интуицията. Най-благоприятният период за ваканция са месеците август и септември.

Като цяло всички дела, свързани с недвижими имоти, ще бъдат много успешни за Лъва не само от финансова гледна точка, но и в емоционален план – ще получи възможност за нов живот, ще реализира свои стари мечти.

Годината, особено пролетта, ще бъде удачен период за Лъвовете, занимаващи се с творческа, научна или обществена дейност.

ДЕВА, 23 АВГУСТ – 22 СЕПТЕМВРИ : 2020-А Е КОВЧЕЖЕ, ПЪЛНО С ТАЙНИ

За новия кмет на Благоевград Румен Томов /8 септември 1961 г./ и новия депутат в НС – петричкият войвода Стоян Божинов /1 септември 1971 г./ 2020-а ще е година за укрепване на взаимоотношенията с близките. Мнозина от Девите ще осъществят най-заветните си мечти, ще помъдреят и ще забравят всякакви болежки. През лятото обаче ще трябва да внимават с кухнята, защото ги грози хранително натравяне. Астрологичната прогноза за 2020 г. е, че като цяло им предстои спокойна година, ще берат плодовете на усилията си от миналата година, няма да имат възможност за изолиране, но ще имат шансове за нови срещи и изобилие от занимания във всички сфери.

Не година, а ковчеже, пълно с тайни, е 2020-а за Девите. Те ще са във вихъра на събития, в които ще се налага да изясняват кой прав – кой крив, и в процеса ще похабят завидно количество нерви. Но това все още не е най-главното. Същността на жизнения урок, който ги очаква през 2020-та, е изоставянето на гордостта.

Девата ще научи много през тази година, ще стане по-мъдра и по-креативна. По някое време в началото на годината в живота й ще се върнат проблеми, сполетели предците й, но това не бива да я отчайва – тя ще успее да се справи с тях и да продължи да гради бъдещето си. При това доста успешно!

С настъпването на месец май Девата я чака щастлив период на романтични отношения и любовни истории, а в средата на лятото има много шансове и да вдигне сватба.
Девите, които вече са обвързани, през тази година ще планират да имат дете или ще станат (може и отново) родители. В това отношение Вселената им съдейства изцяло.

През 2020-та се налага да бъде с повишено внимание относно здравето – може да я сполетят неочаквани неприятности с органите на храносмилателната и половата системи. Пикантните храни, алкохолът и недоспиването могат допълнително да влошат състоянието. Годишната почивка е най-добре да е на тихо място сред природата или в санаториум, през втората половина на юни и целия юли.

Началото на годината ще продължи успеха или ще даде плод на положените усилия през 2019-та. Девата преживява един от най-удачните периоди в живота си, когато мечтите се сбъдват. Ако бъде креативна и съумее да прави компромиси, когато се налага, късметът ще я съпътства постоянно.

Неприятности може да й донесе само доверчивостта. Не трябва да подписва документи и да се съгласява на сделки, в чийто успешен резултат се съмнява, не трябва да  общува с личности, които подсъзнателно я карат да изпитва тревога. Добре е да се довери на интуицията си!

ВЕЗНИ, 23 СЕПТЕМВРИ – 22 ОКТОМВРИ: ПРОМЕНИ, МНОГО ПРОМЕНИ

Какво вещаят звездите за кмета на Разлог Иван Кадев /27 септември 1964 г./, заместник-кмета на Благоевград Ясен Попвасилев /10 октомври 1960 г./, съветника от ГЕРБ в ОбС – Благоевград Йосиф Кочев /5 октомври 1988 г./ и другите управленци, на които ще разчитаме през следващите 4 г. да направят живота ни по-добър?

Те ще обсипват Везните с непрестанно финансово благополучие. А новите срещи, любов и симпатия ще подарят на представителите на този зодиакален знак небивало изобилие от позитивни емоции. В началото на годината може да изпитат известни трудности със здравето, но оптимизмът и енергията, които ще ги владеят, ще им помогнат да се възстановят бързо и с нови сили да се включат в обичайния работен ритъм. Влиянието на планетите ще помогне на Везните да открият повече безгрижие, лекота и разнообразие в живота си. Ще имат повече свободно време, благоприятните възможности за тях ще се увеличат, ще се научат как да се възползват от ситуацията. Ще проявяват разбиране и повече търпение във всички сфери. Това ще им донесе нарастващо спокойствие, както и повече духовна енергия, за да посрещнат обстоятелствата; тази година ще се отърват от определени материални проблеми, които ще бъдат заместени от хуманистични тревоги.

В добре подредения живот на консервативните Везни се очертават промени. Да им се противопоставят е безсмислено, просто трябва да затворят очи и се понесат по течението. Няма повод за безпокойство – в резултат на тези промени Везните ще се озоват там, където винаги са желали да бъдат, но дори са се страхували да си помечтаят.

Чака ги ново жилище или основен ремонт, смяна на работата, нови запознанства, интересни събития и мистични срещи, които ще ги накарат да се отлепят за малко от земята, в която здраво са се вкопчили.

Пролетта ще погълне Везните с вихър от събития, заради които може да се скарат с любими хора и роднини. През лятото някои Везни дори могат да се решат на раздяла или развод и подялба на имуществото. Резултатът ще е цялостна промяна на начина на живот и отваряне на съвършено нова страница.

В средата на есента в отношенията ще настъпи стабилност, ще дойде хармоничен период на удовлетвореност и щастие. В личен аспект им предстоят интересни и важни събития, които дълго време са чакали и именно те ще имат решаващо значение в живота им.

Везните трябва да пазят нервите и сърцето си, да пият успокоителни чайове и непременно да отидат на почивка в края на август-септември някъде сред природата. Планина, гора, езерце ще им се отразят значително по-добре от многолюдните плажове.

През лятото на 2020-та г. Везните ще преминат през изключително сложен период, и то не толкова заради случващите се проблеми, колкото заради това, че се налага да променят досегашния си начин на живот. Но късметът със сигурност ще бъде с тях постоянно, макар че победите ще се редуват с разочарования. Най-удачни периоди от годината са януари, февруари и лятото.

СКОРПИОН, 23 ОКТОМВРИ – 21 НОЕМВРИ: МЕЛАНХОЛИЧНИ И СПОКОЙНИ 12 МЕСЕЦА

Зодията мощно е застъпена сред най-новите управници в Пиринско. Нейни представители са председателят на ОбС – Гърмен Денислав Шенгов /30 октомври 1978 г./, кметът на Сандански Атанас Стоянов /23 октомври 1971 г./, съветникът от АВБ в Благоевград Павлин Янкулски /13 ноември 1967 г./, колегата му в ОбС – Петрич Ангел Танев /10 ноември 1988 г./ и много други.

За всички тях настъпващата година няма да предложи нито кой знае какви издигания, нито пък някакви падения. Меланхолично и спокойно ще „плувате по течението“, почти без никакви сътресения. Дори на някои Скорпиони да им се наложи да се разделят с половинката си, то това ще стане напълно безболезнено. Ще ги подминат и каквито и да било финансови затруднения. Здравето също няма да ги подведе, стига да не злоупотребяват с прекалено мазна и остра храна. Скорпионът ще изпита голяма нужда да не поема рискове в живота си и в този на близкото му обкръжение и ще му се получи.

Звездите го подготвят за ера на промени – смяната на местоживеенето, множеството пътувания в търсене на по-добър живот или в това да “открият себе си”. Това ще накара гордите представители на този знак да изтрият нокти из каменистите пътеки на чужди градове и страни към края на годината, но всичко това няма да бъде напразно!

Изборът, който ще направи през тази година, ще бъде фундаментален за следващите 8 г. Важно е Скорпионът да работи с перспектива, а не с идеята за бързи резултати и облаги. Участието в съмнителни сделки няма да му донесат никаква изгода, а само нови проблеми.

През първата половина на годината Скорпионите ги очаква страстен и бурен романс или период, когато съществуващите взаимоотношения ще се възродят. В началото на есента любовната магия ще отслабне.

За Скорпионите болестта е признак на слабост и заради това те не обичат да ходят на прегледи или процедури. Слабите им места ще са органите на пикочо-половата система.

Успех им е свързан с пътувания. По време на тях ще открият и отговорят на редица въпроси, новата си любов и бъдещи бизнес партньори.
Що се отнася до кариерата и парите – очаква ги интересно предложение през юли-август, което ще им донесе редица облаги и дивиденти.

СТРЕЛЕЦ, 22 НОЕМВРИ – 21 ДЕКЕМВРИ: ПРОБЛЕМИ С ПОЛОВИНКАТА

Кметът на Гърмен Феим Ахмед Иса /1 декември 1970 г./ отсега трябва да наясно, че ще го очаква сложна и трудна година. Ще работи много, а и нещата в личен план няма да му текат по мед и масло – годината ще бъде съпътствана от вероятни усложнения в отношенията с любимия човек, които може да доведат до известно отчуждение. За да имат пари Стрелците през цялата година и за да избегнат ненужните разходи, трябва да внимават с емоциите си. Не се очертават проблеми със здравето, но все пак е добре да щадят стомаха. През 2020 г. Стрелецът ще изпитва нужда от уединение, дори изолиране, но няма да му се получи. Той непрекъснато ще се разкъсва между интензивно редуване на общуване и размисли; фази на концентрация в работата и моменти на пълна релаксация.

Звездите са приготвили отличен подарък на Стрелците, за които придвижването нагоре “през труповете на конкуренти” по обществената стълбица е крайно неприятно. През 2020-та година небето е толкова благосклонно към тях, че работа с лакти и пот на челото съвсем няма да се налага. Възможностите сами ще влизат в живота на Стрелеца – на него му остава само да направи  правилния избор.

Пролетта на 2020-та е времето той да изгради стратегия за бъдещето си. А плодовете на тази стратегия ще пожъне след 4, 7 или 11 години. В края на годината ще се огледа и ще се удиви колко много се е променил животът му за 12 месеца.

Обвързаните Стрелци могат да се сблъскат с усложняване на взаимоотношенията, неразбиране и охлаждане на чувствата към партньора. Съветът е да се опитат да преодолеят всичко това с помощта на приятели и роднини, за да преминат през бурните събития на 2020-а година.

През тази година уязвимото място на Стрелците е главата. Може да ги безпокоят често главоболие и мигренни пристъпи, поради това не трябва да прекаляват със стоенето пред компютъра или умствената дейност.

Най-доброто време за ваканция е периодът от август до октомври. Съвет: идете на пътешествие далеч от дома и забравете за всички задължения.

В началото на август Стрелецът трябва да очаква значителни финансови постъпления – ще получи завидни придобивки и това ще укрепи увереността му в направения избор.

КОЗИРОГ, 22 ДЕКЕМВРИ – 19 ЯНУАРИ:  БИНГО НАЕСЕН

Благоевградският общински съветник от ДПС Мехмед Вакльов /17 януари 1981 г./ може да е спокоен, че набелязаните през отиващата си година цели догодина най-накрая ще бъдат постигнати. Като цяло 2020-а няма да е лоша за този зодиакален знак, но ще се наложи представителите му повече да се погрижат за здравето си. През есента мнозина Козирози ще имат късмета да спечелят от лотария или да получат наследство.  Разговорите със заможна личност ще им помогнат да научат много за различни сфери. Не трябва да избягват контактите, изолирането няма да им е от полза.

2020-та ще бъде за Козирозите абсолютно завладяваща: неочакваните поврати на съдбата ще ги направят много по-смели и хазартни личности, ще се решат на нови експерименти и увлечения, ще преминат през изненадващи преживявания и ще се запознаят с интересни хора.

В кариерата и бизнес делата не се очертават никакви гръмки успехи, но смяната на работа или сферата на дейностите, с които Козирогът се занимава, обезателно ще се случи.

 През януари съществува риск той да развали отношенията си с близък човек. Може да стане жертва на предателство. Другото, което очаква Козирога, е среща с персона от миналото и е възможно това да бъде намеса от самата съдба.

Козирозите рядко са хипохондрици, не обичат да се лекуват и често нарушават препоръките и предписанията на лекарите, но ако до момента не са обръщали сериозно внимание на здравето си, през 2020-та неговите запаси могат да се окажат практически изчерпани. Уязвими ще бъдат органите на дихателната система, крайниците, а в края на 2019-та – началото на 2020-та е и период, в който за тях съществува голям риск от травми.
Най-добрата почивка за Козирога е в санаториум – в периода от юли до октомври оздравителните процедури ще бъдат особено ефикасни.

Надали 2020-та ще бъде за зодията година на изумителен финансов успех, но родените в този знак безусловно ще станат по-богати – все пак ще получите уникален опит, който, както е известно, не може да се купи за никакви пари.

Добре е да изградят плановете за бъдещето си през май – в този период интуицията им ще е силна, както никога досега. През ноември и в началото на 2021-та не трябва да вземат важни решения и да поемат отговорност – това не е времето, в което да бъдат лидери, а тъкмо напротив – по-пасивната, втора роля ще им донесе забележителни резултати.

ВОДОЛЕЙ, 20 ЯНУАРИ – 18 ФЕВРУАРИ: ВЪЗХОД В КАРИЕРАТА  

Годината ще е много успешна за Водолеите. Повечето представители на този зодиакален знак ще си намерят добра работа или пък пред тях ще се разкрият изкусителни възможности за растеж в службата. Но трябва да изкоренят своя песимизъм и неувереността в собствените си сили и възможности. Добре е да обърнат внимание на бъбреците си и да избягват тежката храна. Водолеите се движат с много висока скорост тази година, във всички сфери. Най-после ще усетят вътрешната сигурност, която търсят от дълго време. Техният консерватизъм ще им даде възможност да се отърват от някои материални проблеми. Има обаче какво да се желае във взаимоотношенията им с околните.

Очаква ги изключително интересна година. В първите месеци ще могат да разчитат на доста удачни обстоятелства – талантите им ще бъдат забелязани от хора, които могат да се превърнат в техни покровители или съмишленици. Не трябва да проявяват инициатива и да се опитват да бъдат лидери – през тази година е най-добре да играят изпълнителна роля и резултатите от това ще се видят след няколко месеца.

През 2020-та много Водолеи ще направят неприятни открития: някои приятели ще свалят маските си и ще се окажат не съвсем приятели! Това обаче не трябва да е причина за затормозяване – ще е по-полезно да знаят кой всъщност стои срещу тях.

Нова любов може да сполети Водолея през зимата. Правилното хранене е ключът към здравето му – органите на храносмилателната система ще бъдат особено уязвими, както и черният дроб. Не става дума за диети, а за здравословно хранене.

Ваканцията е добре да се планира за юли-август, а дестинацията – места, където ще може да се научи нещо ново и интересно.

Успехът на зодията  има история, водеща началото си от 2018-та година – идеите и плановете, направени преди 2 г., ще се осъществят през 2020-та. Всичко това ще се случи с подкрепата на приятели, съмишленици или роднини.

Най-доброто време за Водолей е началото на годината. Юли и август са месеците, когато е добре да не предприема нищо ново.

РИБИ, 19 ФЕВРУАРИ – 20 МАРТ: ОГРОМЕН ШАНС ЗА ГЕНЕРАЛНА ПРОМЯНА

Годината ще предложи възможности за добра реализация на Рибите. Доходите им ще зависят от колеги и ръководители, така че не си струва да влизат в конфликти с тях. За да поддържат добро своето здраве през 2020-а, ще е нужно по-често да прекарват почивката си сред природата и по-активно да се занимават със спорт. Иначе едва ли ще останат сами, тъй като през настъпващата година ще бъдат едни от най-търсените хора за компания. Събитията ще се случват от само себе си тази година. Разположението на планетите ще улесни взаимоотношенията им, както и изобилието от идеи, необходимо за доброто развитие на проектите.

В живота на Рибите започва фантастичен период – пред тях се разкрива напълно нов път. Ще се лутат между задълженията, личното щастие и благополучието на други хора, любовта, парите и нематериалните блага. Шансовете им да променят живота си са големи, както никога досега. Най-важното обаче е: избирайки между кариерата и семейството, парите и чувствата, не трябва да забравят за близките си хора!

Много Риби ще бъдат в омаята на любовта. Не е задължително това да бъде чувство към човек, с който са се запознали през 2020 г., стара любовна история може да се разгори с неочаквана страст. Януари, краят на април и май – това е времето, през което звездите обещават нови запознанства, романтични увлечения и любовни трепети. Към края на годината ще стане известно дали наскоро започналите отношения ще се превърнат в хубав спомен или пък ще прераснат в нещо по-сериозно.

Емоциите са най-голям враг на зодията през тази година. Ако реагират прекалено емоционално на сложните събития, Рибите рискуват да изпаднат в нервна криза или депресия. Ако не щадят нервите си, предстоят им  хронична умора и често главоболие. Тази година е добре да забравят шумните курорти, хубаво е да се занимават с източни бойни изкуства, които ще внесат хармония в живота им.

През 2020 г. Рибите ще бъдат център на вниманието. До известна степен това ще гали самочувствието им, но от друга страна, непрестанното обсъждане на личността им ще ги изнерви. Пролетта е силният им работен период. Примамливи предложения, нови запознанства и приключения ще навлязат в живота им. Най-важното е да се въздържат от необмислени постъпки и да не се опитват да налагате всячески мнението си на останалите. Ключовата дума за тази година е “ние“.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *