HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

21-годишна австралийка – поредна жертва от атентата на Лондонския мост

Сара Зеленак, която е бавачка от Австралия, е поредната невинна жертва, която беше идентифицирана след атентата в Лондон, пише “24 часа”.

Майката на Сара – Джули Уолъс сподели новината във фейсбук днес, след като летяла до Лондон, за да намери 21-годишната си дъщеря.

“Потвърдиха смъртта на Сара, откриха тялото й и ДНК тестовете потвърдиха всичко”, пише тя, според news.com.au.

“Благодаря ви на всички за подкрепата и любовта.” ‘

Бащата на Сара сподели нейно видео, пишейки: “Наистина ми липсва този смях.”

Бавачката, която е живяла в Лондон, напуснала бара с приятелката си Пон Гонсалвеш, когато започнала касапницата, започнали да бягат, но Сара се изгубила. Приятелката й сподели, че Сара вероятно се е загубила заради високите си токчета.

“Мислех си, че тича с мен, но всъщност като се обърнах нея я нямаше”, каза тя.

Приятелите й направиха отчаяни опити да я намерят. Те разпространиха призиви в социалните мрежи, един от тях написа във фейсбук : “Тя се отдели от приятелите си и оттогава не сме я виждали. Звъняхме на телефона й, но не отговаряше, след това батерията й падна. Повече от 24 часа нямаше никакви новини от консулството.”

Австралийското правителство потвърди снощи, че между убитите е и Сара, пише “Мирър”.

Министърът на външните работи Джули Бишъп заяви: “С голяма скръб съобщаваме, че вече двама австралийски граждани са убити при терористичната атака в Лондон.”

Припомняме ви, че преди няколко дни властите потвърдиха за смъртта на 28-годишната медицинска сестра от Австралия – Кърсти Боудън.

Най­-малко 7 души бяха убити и 48 ранени при две кървави бани в Лондон на 3 юни вечерта. Трима терористи се врязаха с бял микробус в тълпа пешеходци на Лондонския мост, след което атакуваха минувачи с ножове.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *