Кристиано Роналдо се завръща

Шампионската лига се завръща след 20-дневна пауза. Днешната програма предлага осем срещи, като един от тях заслужава особено внимание. Това е гостуването на Ювентус на Манчестър Юнайтед в мач от Група „Н“.

Интересът към срещата на „Олд Трафорд“ е огромен и продиктуван най-вече от завръщането на Кристиано Роналдо в „Театъра на мечтите“, където радваше феновете на Юнайтед в периода 2003-09 г., пише блиц спорт.

Португалецът не е играл на стадиона на „червените дяволи“ от пет години. На 5 март 2013 година с Реал (Мадрид) той си тръгна като победител, след като се наложиха с 2:1 в осминафинален реванш. Роналдо тогава реализира победния гол, след като преди това Серхио Рамос си вкара автогол, а Лука Модрич изравни.

Това ще е и среща на Кристиано Роналдо с Жозе Моуриньо, с когото заедно работеха в Реал (Мадрид) между 2010 и 2013 г. Специалния води „белия балет“ във въпросния мач през март 2013 г.

Бившият играч на Ювентус Пол Погба пък ще се изправи бившия си отбор с екипа на Манчестър Юнайтед. През 2016 година френският национал премина от „бианконерите“ на „Олд Трафорд“ срещу 110 милиона евро. Четири години по-рано Погба смени „червените дяволи“ със „Старата госпожа“ като свободен агент.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *