23-г. танцьор гостува с трупата на Нешка Робева в родния Перник

23-годишният Мартин Панев гостува с трупата на Нешка Робева в родния си град Перник. Той е роден и израснал в миньорския град, учил е в Националното училище за танцово изкуство и в Катедрата по хореография към АМТИИ в Пловдив. От 5 г. е част от състава на даровитите младежи, които със своите спектакли у нас и в чужбина изправят хората в претъпканите зали на крака.

„За втора поредна година шоуто на Нешка гостува в родния ми град. Изключително съм горд от топлото посрещане на моите съграждани“, сподели Мартин след представлението в сряда, което препълни залата в Двореца на културата в Перник.

Хората, дошли да се слеят с магията на танца, изпратиха с нестихващи аплодисменти и на крака танцьорите от трупата на гениалната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева, а Мартин не скри своето задоволство от прекрасното шоу, което сътвори със своите колеги за перничани.

„Ще се върнем и пак, и пак, и пак, защото мисията ни е да радваме хората, дошли да се насладят на нашето изкуство“, сподели перничанинът и допълни, че радостта на родната публика е несравнима с никое друго удоволствие.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *