23-ма от Неврокопската гимназия без нито отсъствие заслужиха приза “Абсолютно присъствие”, 186 завършиха учебната година с отличен

С много усмивки, празнично настроение и удовлетвореност учениците на Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев“ – Гоце Делчев се сбогуваха с учебната 2020/2021 г. Те излязоха в лятна ваканция с вълнуващо тържество, на което бяха отчетени успеваемостта и постигнатите резултати, а директорът на училището Мария Георгиева връчи грамоти на множество изявени гимназисти.

Впечатляващ е фактът, че въпреки предизвикателствата, наложилото се през годината хибридно обучение, свързано с редуване на онлайн и присъствено обучение, учениците на НПГ запазват своята мотивация и желание за овладяване на знания и умения. Равносметката показва, че общият успех за цялата учебна година в училището е „Много добър“. Отличниците са общо 186, от които 44-ма завършват с успех 6.00, а 142-ма ученици са с над 5,50.

23-ма ученици са носители на приза “Абсолютно присъствие”. Те нямат нито едно отсъствие през учебната година.

„Благодарим за труда и вдъхновението на педагозите на НПГ! Благодарим на родителите на нашите ученици за доверието и подкрепата! Ще се срещнем отново за първия звънец през септември. А сега е време да си пожелаем незабравимо, цветно лято!“ сподели ръководителят на Неврокопската гимназия Мария Георгиева.

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *