HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

27-г. в неизвестност! Потеглил с колата преди седмица, никой не знае къде е

Полицията издирва още един изчезнал родопчанин, който е в неизвестност от близо седмица. 27-годишният Димитър Семерджиев е в неизвестност от 11 май. За последно той е бил видян от родителите си в дома си в смолянското село Кутела, като излезнал по обяд и е потеглил с леката си кола марка „Пежо“, модел 307, сив-металик с регистрационен номер СМ 1509АХ.

Момчето е издирвано от близките от 12 май, обиколили са всички възможни места, където са предполагали, че може да се намира. За последно колата му е заснета от камера на изхода на Смолян в посока към изхода за курорта Пампорово. Според запознати, той е имал здравословни проблеми и е отказал всякакви последващи манипулации и изчезнал.

Все още е в неизвестност и 35-годишният Владимир Куцев, родом от смолянското село Река. Следите му се губят от 1 май. Мъжът работи в Обернхаузен, Германия от близо 3 години, в сферата на строителството. За последно той се чул с майка си, Росица, на 30 април.

Колеги на младия мъж установили, че го няма, когато отишли да го викат за работа сутринта в понеделник. По думите им, Владимир бил излязъл със сина на шефа си, албанец по произход, да се почерпят в нощта срещу 1 май.

По думите на майката Владимир е спокоен, никога не е правил проблеми и скандали и е нямал работа с полицията. При албанския си работодател Халил Ораца работил от повече от две години, пише дарик.

Майката разказа, че синът ѝ е бил за последно в България за Нова година, след което на 9 януари е заминал отново на работа в Германия. Мъжът е обявен за издирване от Интерпол. Близките умоляват всеки, който има някаква информация, да сигнализира органите на реда.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *