HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

27-г. Ивелина е неподвижна след адска катастрофа! Нека помогнем на младата жена

27-годишната Ивелина Димитрова от с. Тръстеник се нуждае от нашата подкрепа, за да живее и да върнем усмивката на лицейто й, предава Pik.bg. Младата жена вече десета година е в инвалидна количка заради тежка катастрофа. Клиника в Кипър дава надежда на Ивелина, че здравословното й състояние може да се подобри, но трябва да се оперира, а за това са необходими 65000 евро.

“Моля Ви,помогнете ми за събирането на сумата за моето така жадувано лечение. Помогнете ми, защото аз искам да живея, искам да съм пълноценен човек като Вас. Имам мечти, които искам да осъществя”. С тези думи се обърна към Марица.бг 27-годишната жена.

Ивелина е родана в Русе през 1989 г. На 18-годишна възраст претърпяла тежка катастрофа на пътя Бургас- Созопол. Шофьорът на лекия автомобил, в който аз се вози, починал на място, а аз вече 10 десета година Ивелина е в инвалидна количка, борейки се за своя живот. Травмите от катастрофата по тялото й били десетки, но най-голямата била на гръбначния й стълб и останала парализирана от гърдите надолу.

“ТХ-6 и ТХ-7 бяха счупени, направиха ми операция в бургаската болница, но се подиграха с живота ми, като ми поставиха фалшиви импланти в гръбначния ми стълб, които след 2 години се наложи оперативно да се отстранят от тялото ми, тъй като организмът ми не ги приемаше. Извървях много дълъг и тежък път на лишения и болки, за да открия, че има решение за моя проблем. За жалост лекарите в България, на които аз попадах през тези 10 години, не бяха това, което на мен ми се искаше. Не гарантираха и не се заемаха дори да опитат някакво лечение върху мен, нито ме насочваха към други специалисти, но аз не спрях да търся начини, за да намеря правилния път по който да поема. И сега след като открих клиника, която желае да ми направи операция, аз нямам пари, за да се лекувам. Става дума за 65000 Euro в клиниката AIMIS в Кипър. Там също не дават гаранция лекарите, че моето здравословно състояние ще се подобри драстично, но… Искам просто да опитам, защото знам, че тялото ми е силно и ще се справи с всичко, разказва Ивелина.

Ивелина има нужда от всички нас, да й подадем ръка!

В случай,че някой желае да помогне на семейството на Ивелина е открита банкова сметка в лева в банка ДСК с титуляр Ивелина Руменова Димитрова – BG66STSA93000023272015.

Дарителската сметка,открита на името на Ивелина в Postbank е BG18BPBI88981030007946.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *