29-г. Георги похити 16-г. учуничка, закани се да я направи секс робиня

16-годишна ученичка е била похитена от непознат мъж в района на УМБАЛ Бургас, но като по чудо тя успяла да се измъкне малко по-късно, преди бандитът да й посегне. Извършителят Георги Киряков бързо е издирен и задържан, вече му е наложена мярка за неотклонение “постоянен арест”.

29-годишният бургазлия Георги Киряков е отвлякъл 16-годишната ученичка, за да я превърне в секс робиня, съобщава Флагман.бг.  Извратенякът, който работил като служител в автосервиз, на 16 май сутринта взел ключовете на черен джип, оставен за ремонт и тръгнал на хайка за момиченца из Бургас.

Това обаче не спряло Георги, който издебнал ученичката да се отклони от оживена улица и директно пресякъл пътя, дръпнал я за суитчъра и натикал в джипа. Георги през цялото време се заканвал на момичето, което е в 10-ти клас и я предупредил, че ще я превърне в секс робиня. Тийнейджърката е извадила невероятен късмет, защото заради тежкия трафик на пътя Бургас-Слънчев бряг, през Каблешково, е успяла да избяга от джипа на Георги Киряков и да се скрие на сигурно място, след което е сигнализирала на органите на реда и те са издририли и задържали извратеняка.

Срещу него е повдигнато обвинение за отвличане на лице с цел противозаконно лишаване от свобода (престъпление по чл. 142, ал. 3 от НК).

Според съда, от събраните на досъдебното производство доказателства се извежда по категоричен начин обосновано предположение, че Георги Киряков е извършил престъплението, за което му е повдигнато обвинение.

За него законът предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода или доживотен затвор, както и конфискация на част или цялото имущество на виновния.

Задържаният е криминално проявен, осъждан неколкократно за кражба, грабеж и нанасяне на средна телесна повреда.

Заради богатото му съдебно минало окръжни магистрати го оставиха в ареста, тъй като според тях е налице реална опасност Георги Киряков да извърши престъпление, ако не му бъде взета най-тежката мярка за неотклонение. Определението на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване или протестиране пред Апелативния съд в тридневен срок.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *