3 двойки зодии, между които има токсично приятелство

ези зодии просто не си пасват, нямат еднакви ценности, хобита и виждания и трудно могат да станат истински приятели. Дори да опитат да са близки, отношенията им са токсични, тъй като не се разбират, не споделят едно мнение и общуват по различен начин. Ето кои са те.

Овен и Рак

Овните имат голямо сърце, дори невинаги да го показват. Когато Раците видят това, те веднига започват да харесват Овните и искат да са близки с тях. Раците са грижовни, мили, добри слушатели и държат на отношенията. Но проблемите идват, защото Овните много спорят, постоянно се карат с околните, говорят на висок тон. Импулсивни са, избухват лесно, понякога обиждат грубо. Това наранява Раците – те са много чувствителни и раними. Думите на Овните ги обиждат и те ги помнят цял живот. Раците са внимателни и премислят нещата, Овните действат на момента, без да мислят за последствията. Затова възникват доста конфликти. Овните се изнервят, искат Раците да са по-спонтанни.

Лъв и Лъв

Лъвовете харесват другите Лъвове – те са горди, амбициозни, умни, привлекателни като тях. Разбират се и се ценят един друг. Но има огромен сблъсък на интереси – не може в едно приятелство или в една компания да има двама лидера. Двамата представители на Лъва непрекъснато се борят за надмощие, доказват се, показват силата си и са много състезателни. Спорят кой е по-добър и влиятелен, кой има повече постижения. Това създава много напрежение в приятелската връзка. Няма хармония, а понякога единият завижда на другия за някоя победа. Те се карат много и са много силни характери – няма как дълго да останат приятели.

Стрелец и Дева

И двете зодии са много умни, имат чувство за хумор и затова стават приятели. Но Девите са доста по-отговорни, сериозни и не могат да си позволят постоянно да се забавляват. Те дори леко се вманиачават, изпипват всички детайли, искат всичко да е перфектно и под контрол. Имат склонност да критикуват. Стрелците се изнервят на това, не им харесва някой непрекъснато да им прави забележка и да приема всичко толкова навътре. Стрелците са свободолюбиви, весели, обичат приключенията и не могат да спазват графика и правилата на Девите. Това приятелство ги изтощава и сякаш отнема енергията им. Девите се дразнят на безотговорността на Стрелците и смятат, че не могат да разчитат на тях.

Прочети още на: https://www.teenproblem.net/a/190-teenlife/56550-3-dvoiki-zodii-mezhdu-koito-ima-toksichno-priiatelstvo/

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *