3 ерогенни зони, които често са подценявани

Устните, половите органи, вътрешната страна на бедрата, гърдите – това са все известни ерогенни зони, за които всеки знае. Има обаче някои, които не са толкова популярни, но са ключови за доставянето на истинско удоволствие, пишат от Health.com. Ето и кои са те, според д-р Шери Рос, акушер-гинеколог.

Зад ухото

Нежното хапане около ухото е задължителна част от любовната игра. Д-р Рос посочва, че не бива да пренебрегвате и задната част на ухото, не само предната. Там кожата е изключително тънка, тоест и много чувствителна, и хапането там може да побърка партньора. А това скрито и малко място остава незабелязано.

Задната част на шията

Шията също е много чувствително място и много хора обичат да ги целуват там. Знае се, че смучките възбуждат много. Но повечето хора се ограничават само до предната част. Задната част на врата е също толкова чувствителна. Дори само с прокарване на пръсти там, ще накарате партньора да изпита огромна наслада. А ако и го целувате страстно там и стигате до гърба, ще го възбудите максимално.

Дланта

Вътрешната част на човешката ръка, разположена между китката и сгъващата се част на пръстите, е подценявано място. Когато държите партньора за ръка, докосвате това място и това издава истинска близост и интимност. Но при любовна игра, едва ли докосвате много дланта. Може да погъделичкате тази нежна част от ръката с пръст или да рисувате с нокти или пръсти по нея.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *