3 зодии, за които приятелите са по-важни от партньора

На всеки се е случвало при нова връзка да изостави за малко приятелите. Но има някои хора, които напълно се отдават на любовта, забравят старите дружки и вече не излизат и не споделят толкова с тях. Някои зодии, обаче, продължават много да държат на приятелството, дори когато имат сериозна връзка. Те винаги поставят най-добрия приятел на първо място. Ето кои са, според “Elite Daily”.

Телец

Ако търсите приятел, който да е изключително лоялен и много да държи на приятелството, Телците са вашите хора. Те приемат приятелските връзки много сериозно, помагат ви в трудни моменти, насърчават ви да се развивате, интересуват се как сте. Защитават ви, подкрепят ви и ви отделят достатъчно време, дори да са заети в работа/училище или да имат сериозен партньор. Те не наричат всекиго приятел, трябва им много време и търпение, за да им стане един човек близък и да се отдадат на него. Но стане ли това, остават верни приятели завинаги. Половинката на Телеца трябва да разбере, че той винаги ще е до най-близките си приятели и те ще са приоритет.

Стрелец

Стрелците не са сред най-големите романтици и рядко успяват да имат сериозна връзка, заради свободния си дух и любовта към приключенията и пътуванията. Самите те смятат, че връзката им с приятелите е по-силна, истинска и важна от тази с гаджето. Да се влюбят и да сключат брак им звучи хубаво и романтично, но и някак стресиращо и прекалено отговорно. Те, обаче, се отнасят сериозно към приятелите, защото от тях също получават голяма доза обич, без да се налага да бъдат ограничавани и да има прекалено много драма, както би било в любовните връзки. С приятелите Стрелците могат да бъдат диви, непокорни, свободни, да изживеят вълнуващи моменти и най-хубавите приключения. Затова, тези зодии много държат на приятелите си.

Водолей

Тези зодии повече се посвещават на каузи и идеи, и не са много сантиментални, затова смятат, че приятелите ги разбират по-добре от половинката, и ценят повече тях. Водолеите са бунтари, независими и не биха се отделили от средата си, за да прекарват повече време с половинката и да създадат много сериозна връзка. Ако се изолират от света и са на романтична вълна, те сякаш не се чувстват на мястото си. Искат да са сред много хора, да общуват с креативни личности, да са част от някаква група. Това ги вдъхновява и така се чувстват щастливи. Учат се от другите и се отдават на приятелите си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *