3 зодии, които биха вдигнали любовен скандал на публични места

Някои от нас избухват по-лесно и трудно крият емоциите си. Няма връзка без скандали и спорове, но има зодии, които реагират по-бурно на тях. Ето кои са знаците, които биха започнали скандал с партньора, дори на публично място.

Лъв

Лъвът обича да е светлините на прожекторите. И дори в такива случаи – в които спори с партньора и разиграва цирк навън, а не само когато показва талантите си. Тези знаци са свирепи, диви, като истински лъвове и защитават себе си прекрасно. Биха започнали скандал на публично място, ако се почувстват заплашени, неразбрани. Или ако половинката ги критикува и греши за нещо. В спора тези зодии са арогантни, прями, директни, енергични. Повишават тон, изказват високо мнението си и не им пука кой ги гледа.

Овен

Огнен знак е, трудно се контролира. А и е точно като животното, което символизира – овните лесно се ядосват и са готови да се втурнат напред бързо и да прободат съперника с рогата си. По време на скандал може да са импулсивни, нетърпеливи, да не изслушват другия. Когато спорят на тема любов и връзки, често стават егоистични и много ревниви. Избухват бързо и лесно и ще създадат истинско зрелище за околните. Овните имат кураж, няма да се предадат и ще защитят позициите си.

Скорпион

Когато предизвикате скорпиона, първосигналната му реакция е веднага да ви отвърне. Тези знаци се бунтуват яростно, когато не са съгласни с нещо. Като водни знаци са много страстни, горделиви и реагират доста емоционално на караниците. По принцип са потайни, затова сигурно ви е странно, че биха започнали скандал на публично място. Но за тях винаги на първо място е да защитят честа си. А и това околните да виждат, че те печелят в спора носи голяма радост на скорпиона. Могат да направят сцена и в изискан ресторант. Ще ви ужилят с отровни думи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *