3 зодии, които НЕ правят добро впечатление на първа среща

Тези зодиакални знаци може да се държат странно на първа среща. Чувстват се неловко, често не могат да зададат тема на разговор или прекалено много мислят. Вижте кои са те, според “PinkVilla”.

Дева

Тези зодии анализират всичко и постоянно премислят нещата. Могат да са напрегнати на първа среща, да не обръщат много внимание на човека, а да създават сценарии в главата си. Смятат, че човекът срещу тях вече си е изградил някокво мнение за тях. Притесняват се, че той може да ги съди, че не изглеждат достатъчно добре. Често мълчат, защото не знаят дали това, което ще кажат, е правилно. И се получава неловко мълчание.

Рак

Раците се чувстват в безопасност и комфортно с хора, които познават добре и които са им близки. Неудобно им е, когато се запознават с нови хора и трябва да прекарат повече време с тях. Като цяло, Раците не обичат промените, не напускат зоната си на комфорт и им е трудно да се отпуснат на първа среща. Често им става скучно или мислят, че самите те отегчават човека срещу тях. Напрегнати и притеснителни са.

Риби

Те са много романтични, мечтаят за любов от приказките и копнеят да си намерят половинка. Мили и нежни са, но не правят много добро впечатление на първа среща. Доста експресивни са, показват всичките си емоции, което може да изплаши човека до тях, ако той не ги познава добре. Рибите се привързват бързо и веднага започват да говорят за връзка, бъдеще, да правят планове, което също е странно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *