3 зодии, които постоянно се разделят и събират с половинката

Тези 3 зодии са импулсивни, нерешителни, бързо си сменят настроението и мнението. Затова, често са в драматични връзки и ту се разделят с гаджето, ту отново се събират с него. Вижте кои са, според “Pink Villa”.

Овен

Тези зодии са силни, смели, имат кураж и не се притесняват да поемат рискове. Те са изключително импулсивни, правят нещата, без много да мислят за последствията и не губят време – активни са. Това, понякога, разваля връзките им – така Овните може да наранят партньора. Но пък и те не губят време в размишление – дали да направят стъпка към тръпката си или да пишат на бившето гадже – директно действат. Затова, често отново се събират с бившия партньор. Овните губят много енергия, тъй като сменят решенията си според настроението си. А и често действат само заради това, че са физически привлечени от някого.

Везни

Обикновено Везните приемат връзките много сериозно и напълно се отдават на човека до себе си. Те са мили, любезни, не съдят, прощават лесно и затова много пъти им се иска да дадат още един шанс на бившето гадже. Така се оказва, че са се разделяли и събирали с него няколко пъти. Те разсъждават над това какво се е объркало преди раздялата, опитват да оправят проблемите и да работят над тях. Везните са много социални и романтични, мразят да са сами, това също е причина да се връщат при бившите.

Близнаци

Те са много адаптивни, подвижни, широкоскроени, справят се с всякакви ситуации. Близнаците не съдят, самите те грешат често и затова не се вглеждат толкова в грешките на другите. Затова, скандалите и разделите при тях не са нещо драматично и голямо. Приемат, че нещо се е случило на момента, не го анализират дълго и продължават напред. Не премахват бившите от живота си, остават приятели с тях и си мислят, че бившите им гаджета могат да се променят. Често им е скучно, затова не искат да остават дълго сами.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *